Aktywne Wpisy

Ryksa +15
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

kieubasa +138

Komentarz usunięty przez autora
Venis
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_piip3UbS13m3msK7UWsbSTO1ciiB1u5P.jpg
PobierzA tak szczerze to nie jest tak, że ''v'' czyta się jako ''b''; jest to bardziej dźwięk pomiędzy tymi dwoma literami, coś w stylu æ. Ciekawe jak zareagujesz, kiedy się dowiesz jak jest "zakręt" po hiszpańsku (✌ ゚ ∀ ゚)☞.
@itus:
Nie zawsze, w środku wyrazów przechodzi często w "w".
@Errad Mordeczki, w srodku gownowpisu mialam takie niuanse zamiescic? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiadomo, że nie, ale chciałem Cię poratować jakbyś nie wiedziała i męczyła się z twardym "b" w środku.
Stricte jak Polskie "w" wiadomo, że nie wymawiają bo tak po prawdzie to nawet "a" i "b" wymawiają nieco inaczej, napisałem, że przechodzi w "w" bo przechodzi, zwłaszcza po np "n", gdzie trudno podczas wymowy robić balon z ust i wychodzi takie "b" z półotwartymi ustami czyli "w", a że nie jest to twarde Polskie "w" to chyba łatwo się domyślić.