Aktywne Wpisy
pepe998 +17
Mija miesiąc od założenia przeze mnie tindera i przez cały ten czas dostałem jedną parę i dwa polubienia.. Jedna para, wydawałoby się od sympatycznej dziewczyny.. Jednak nie nacieszyłem się nią zbyt długo gdyż zaraz po napisaniu do niej usunęła parę ( ಠ_ಠ) Jakieś rady? Wiem że nie jestem 8/10 jak w memach ale spokojnie pod 5/10 się łapię? Mam dobrą pracę i dużo podróżuje, a słyszałem że własnie dużo
Shoujiki +196
Czemu na tym waszym #marszniepodleglosci znajdzie się miejsce na jechanie po flagach UE i LGBT, a nigdy np po Rosyjskiej? ( ͡° ͜ʖ ͡°) czy to nie tak, że to święto jest też odnośnie wyjścia spod buta Rosji?
Zdjęcie z twittera MWszechpolska
#bekazprawakow
Zdjęcie z twittera MWszechpolska
#bekazprawakow
#chiny #gospodarka #rosja #polska
To, że ich armia jest 20 razy większa bierze się z tego, że:
a) mają ponad 4 razy więcej ludzi niż
ktoś mówił że PKB polski to tylko 1/3 PKB rosji (a Rosja to duży kraj). Rosja 120 mln , Polska 40 mln, więc brzmi porównywalnie.
PKB per capita mogłoby być to samo gdyby nie słabość waluty rosyjskiej (wszystko jest liczone w USD).
Co do guangdong - populacja 104 mln (Rosja 120 mln). Guangdong to 7. co do PKB per capita dzielnica (malejąco). Ogólnie Rosja ma wyższe PKB per capita
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@tomasz-maciejczuk: a ludność Polski to 1/3 ludności Rosji więc chyba spoko
@tomasz-maciejczuk: A karty nadal rozdają i tupną nóżką to świat sra po gaciach hehe (nie żebym był jakimś rusofilem, ale tak jest)
@zenon1002: po za tym to uściślijcie towarzysze linię propagandy, bo raz piszecie ze słowa Erdogana z d... wziete i info niepotwierdzone a teraz jak sytuacja sprzyja to zaczynacie klocki układać pod Putina i jego sprawczą moc.