Wpis z mikrobloga

#payday2 przez aktualizację nie chce się uruchomić.
Nie grałem już ze 3 miesiące jak nie dłuzej, teraz chciałem odpalić pobrano 1.0gb/1.0gb i nic.
Zero transferu. Steam jak i komp restartowany i nie pomaga nic. Spójność plików sprawdzona, usuwanie aktualizacji i uruchamianie ponownie też nic nie daje.
Ktoś jakiś pomysł?
#steam
  • 11
@Makro1993 czas się zmienia z kilku sekund na kilkadziesiąt minut, po chwili na kilka/kilkanaście godzin. Użycie dysku się zmienia. Trwa to nawet pół godziny, a postępu nie ma
@klokupk: Ja bym poczekał. To lubi potrwać naprawdę długo, pytanie jak długo już coś robi. Może coś się popsuło jak próbowałeś naprawić restartami itp.
Aczkolwiek nie zaprzeczam że przy szybkim internecie czasami szybciej jest pobrać od nowa :)
@klokupk: PD2 za każdym razem musi wypakować całą grę (dlatego potrzebujesz na patche tyle miejsca ile waży gra), zainstalować nowe pliki, i wtedy ją znowu całą spakować. W zależności jak bardzo do tyłu jesteś z patchami i jaki masz komputer to może trwać baardzo długo. Jak powiedział @makro1993 jak masz dobry internet to szybciej jest pobrać od nowa.