toxarz toxarz 26.11.2016, 13:16:49 via Android 81 + W------l go do piekarnika i nie martw się dobre będzie!#gotujzwykopem #foodemperor #kebab źródło: comment_A1VoUUH4U3fUka1Tr86IlbPaTdEGKvpe.jpg Pobierz
Jebwleb Jebwleb 26.11.2016, 13:38:20 3 + @toxarz: jesli cyrkulacja ciepła jest dobra będzie dobrze. Jesli nie to część będzie niedopieczona.
toxarz toxarz 26.11.2016, 13:39:12 0 + @Jebwleb: termoobieg 125*C 4.5 h będzie dobre aż kutasy same będą stawały!
toxarz toxarz 26.11.2016, 14:04:39 5 + @johnniedoe: hahah :D nie dzięki teraz to widzę i się śmieje hahah :D
KwadratowyPomidor2 KwadratowyPomidor2 26.11.2016, 17:22:16 1 + @toxarz: zawołaj jak upieczesz i daj fotke :D
toxarz toxarz 26.11.2016, 17:24:58 via Android 1 + @KwadratowyPomidor2 coś spieprzylem po 3h spalone insuche :( źródło: comment_WNtIPSG9xPraWDW8WZ3fiBDaeS6Ij3wV.jpg Pobierz
toxarz toxarz 26.11.2016, 20:04:51 via Android 0 + Byo dobre ! Tylko trochę suche ale reszta zajwbistsa :D
Kaaziiu Kaaziiu 26.11.2016, 21:47:24 3 + @toxarz: ostatnio też robiłem, a jak różowy zapytał czemu to się tak długo robi, bo jest głodna, to powiedziałem żeby poszła na dwór do kebabisty :D
toxarz toxarz 26.11.2016, 21:48:20 0 + @Kaaziiu: i ile piekłeś ? bo ja kolejnym razem max 2,5 h będe piękł :>
Kaaziiu Kaaziiu 26.11.2016, 21:49:27 0 + @toxarz: około 3h, ale było troszkę ponad kilogram mięcha i temp 130
toxarz toxarz 26.11.2016, 21:50:25 0 + @Kaaziiu: na termooobiegu ? kurde to dziwne ja 1.5kg 125* i 3h:40 minut i tak spalone
#gotujzwykopem #foodemperor #kebab
źródło: comment_A1VoUUH4U3fUka1Tr86IlbPaTdEGKvpe.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_WNtIPSG9xPraWDW8WZ3fiBDaeS6Ij3wV.jpg
PobierzSmakuje chociaz zjadliwie?
Komentarz usunięty przez autora