Aktywne Wpisy
szymski1 +53
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +71
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
@Mari_anna: mam tylko nadzieję, że tego klimatu nocnej nie przenosimy na potomnych XD
@StarsThief: Na szczęście już się od tego odchodzi. Im krócej w szpitalu, tym lepiej dla wszystkich.
http://www.wykop.pl/link/3433345/35-lat-temu-w-szpitalu-zamieniono-dzieci-przy-porodzie-teraz-chca-odszkodowanie/
Jak się czuje różowa? Ile bobo ważył?
Jak będzie miał pół roku to zaczniesz z utęsknieniem wspominać czasy gdy wszystko co trzeba było zrobić, to raz wstać w środku nocy :)
Mój dziś ma już całe 7dni i 5 od wyjścia do domu. Pierwsza noc obsramy po pachy... Druga trzecia mniej, ale czwartą kryzys aż dzwonilismy po rodzinie o wsparcie :-( kryzys minął gdy bobo zasnął przy cycku z nami w łóżku, prawdziwy facet!
@acidd zobaczysz przez pierwszy tydzień nie będzie miał siły trzymać bobo i słuchawki, znam to sam po sobie...
@Mari_anna po