Wpis z mikrobloga

mirki jaki paragraf na takiego sasiada #patologiazewsi . gosc ma garaz i miejsce przed nim ale ubzdural sobie ze miejsce "nieprzypisane" pod klatka tez jest jego. Zaparkowalem sobie po poludniu a teraz patrze a tu takie yolo. Gosv specjalnie mnie zastawil xD Z drugiej strony auta sa drzewka 50 cm wysokie. Bagiety nic nie poradza z tego co wyczytalem. Nawet bie chce mi sie isc w tej chwili do niego i strzepic ryja o co mu chodzi bo i tak nic nie dotrze.. #niewiemjaktootagowac #motoryzacja #gownowpis #
mor3nko - mirki jaki paragraf na takiego sasiada #patologiazewsi . gosc ma garaz i mi...

źródło: comment_MCegblILNJO4yY20HirOBbldI9GK9sk9.jpg

Pobierz
  • 29
@mor3nko: co zrobisz. nic nie zrobisz, sam mam takiego sąsiada, że jak ktoś zajmie mu miejsce to albo zastawia, albo buja autem żeby się alarm włączył, podnosi wycieraczki, czasem rzuci jajkiem z okna... a sam parkuje gdzie mu pasuje, najczęściej nie na swoim miejscu
@mor3nko: odpisałem przed obejrzeniem zdjęcia, faktycznie szkoda takie auto narażać na akcję odwetową. No cóż, można też zawołać kilku kumpli i mu to autko przestawić żebyś mógł wyjechać, a rano z uśmiechem na ustach oświadczyć sąsiadowi, że chyba niechcący cię zastawił ale nie chciałeś go fatygować ( ͡ ͜ʖ ͡)
@mor3nko: moim zdaniem podchodzi pod

Art. 49.

(...)

2. Zabrania się postoju:

- w miejscu utrudniającym wjazd lub wyjazd, w szczególności do i z bramy, garażu, parkingu lub wnęki postojowej;
@mor3nko: Mnie zastanawia JAK będzie się tłumaczył jak do niego pójdziesz.
A na przyszłość najlepiej byłoby swoje auto stawiać daleko, od kogoś pożyczyć starego rzęcha i zastawić kolesia na amen jak "na swoim" zaparkuje.
@mor3nko: dzwoń na bagiety, co masz do stracenia, najwyżej nic nie poradzą ( ͡º ͜ʖ͡º).

Jak koleś zastawia Ciebie to też jego zastaw następnym razem, chociaż nie wiadomo co pajacowi przyjdzie do głowy a Twojego auta szkoda.
Jak chcesz typa totalnie #!$%@?ć i może czegoś nauczyć to kup jakąś totalną padakę na otomoto znajdziesz auta do 400 zł (może jeszcze coś utargujesz) może na olx jeszcze
@mor3nko: Super to coupe. Jaki lakier/wnętrze? Przyznam, że wśród tego śmiecia na drogach, ciężko dopatrzeć takie zestawienie.
Obecnie królują srebrne sebowozy 20d z jakimiś czarnymi wnętrzami. Coś a'la Alarm fuer Cobra 11.
via Android
  • 4
@Jestem_tu_nowy
@PrinsFrans nir odbiegajmy od tematu ( ͡ ͜ʖ ͡) auto faktycznie rzuca sie w oczy, mialem wiele ofert kupna ot tak podjezdzajac zatankowac czy gdzies wsiadajac do auta na parkingu. Lakier to sahara...cos tam. Silnik mega ekonomiczny i pancerny 2.8, Wnetrze jasne pol material pol skora. Ponizej fotka pogladowa (chwilowa niedyspozycyjnosc w prowadzeniu xD)
mor3nko - @Jestemtunowy 
@PrinsFrans nir odbiegajmy od tematu (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) auto fakty...

źródło: comment_OuP15w6pU8KLMWPeRBwHHcHIerPTyJHL.jpg

Pobierz