Aktywne Wpisy
Chicoxxx66 +228
Może mi ktoś powiedzieć, co takie barany mają w głowie?
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
enforcer +916
To co mirki i mirabelki. W imie nauki mam zrobic extra miksa? Zarzuc wsio na raz i opisac efekty? Oczywiscie oprocz fenibuta ktory kluci sie odrobine z reszta towarzystwa. Jedynym wymaganiem jest min 25 plusow i lecim z tematem xd
@NioseSmierc: piszesz tutaj o tym ze te substancje daja Ci chec do dzialania, poprawiaja koncentracje, kolory jakie widzisz, a do tego regulujesz nimi sen, a na koniec piszesz ze zadna z tych substancji nie uzaleznia.
Jak to mozliwe?
A druga jest taka ze konsekwencje bycia uzaleznionym od jednych substancji moze byc totalnie dewastacyjne dla organizmu, a np. uzaleznienie od szklanki soku pomaranczowego codziennie na sniadanie juz nie tak bardzo.
Zadam Ci inne pytanie. Bierzesz te leki o nie do konca zbadanym dzialaniu juz przez rok, jak zmieniles swoje zycie dzieki tym lekom?
Skoro siedzisz w tym od 2012, to do ciebie tez to pytanie @ThePr0
Gratuluje zatem.
Ciekawe ile to efekt placebo a ile efekt leku.
Mam na mysli, ze sama swiadomosc ze bierzesz lek ktory dodaje pewnosci juz mogla Ci jej dodac, a potem reszta potoczyla sie efektem kuli snieznej ;-)
@NioseSmierc: kupiłem kiedyś Geratam na DocSimon. Świetna rzecz. Człowiek jest świeży i trzeźwy. Tak powinien się czuć cały czas.
Komentarz usunięty przez moderatora