Aktywne Wpisy
Van-der-Ledre +20
Osobiście uważam, że jeśli miała by nastąpić jakakolwiek inwazja, na większą skalę ze strony inteligencji pozaziemskiej, to następnym krokiem będą zakłócenia systemów informatycznych/komuniakcji. Jeśli zostały wysłane rzekomo jakieś drony zwiadowcze, to kolejnym krokiem jest zakłócanie np. internetu, przechwytywanie sygnałów, ogólne zapozanawanie się z naszą infrastrukturą cyfrową, powodując jej szwankowanie. Byłby to kolejny punkt "zwiadu" przed działaniami militarnymi. Oczywiście dalsze "drony zwiadowcze" byłyby wysyłane. Tym razem możliwe że nad obiekty czysto strategiczne jak
ArtBrut +24
Kiedy #!$%@? coś chorego w klasie i dziewczyny udają zniesmaczone, ale tak naprawdę im zaimponowałeś w #!$%@? i mają Niagarę między nogami.
@BlueFeather: Ja w technikum miałem 3,5 dziewczyny w klasie, z czego tylko jedna się do czegoś nadawała, a dwie to były karyny straszne.
Co gorsza zupełnie ich nie interesował kierunek jaki wybrały, więc tylko zabrały miejsca komuś, kto może by więcej z tej szkoły wyniósł niż one ( ͡° ʖ̯ ͡°
@BlueFeather: U nas jedna była, bo druga to nawet na pierwszy dzień nie przyszła :E
to jedna liczyła się jako 0,5 czy jako 1,5?
@BlueFeather: ja w liceum miałem 6 dziewczyn w klasie, ale tylko jedna miałą jakieś przejawy rozumu i godności człowieka - reszta miała siano we łbie, poszły na ten profil bo poszły, nie interesowała ich nauka (zawsze próbowały się mną wyręczać) tylko imprezki 24/7 xD przy okazji jedna po 1. klasie odeszła, bo zaciążyła. Jedyny