Wpis z mikrobloga

#rozowepaski #kosmetyki #uroda #makijaz

Haalp. Z jakiej marki dostane wysokiej jakości cienie do powiek, mocno napigmentowane i nie osypujące się..
Zależy mi też na swobodnym doborze odcieni a'la kafelki z Inglota, nie chce już gotowych paletek jak choćby naked bo nie używam połowy kolorów
  • 20
  • Odpowiedz
@Shyvana: i bez karty wychodzą bardzo tanio. w kobo są dwa rodzaje cieni- tzw. zapas i cień w plastikowym pojemniczku, ale tego nie polecam, bo wychodzi dwa razy drożej.
  • Odpowiedz
@diagnoza: Widzę, że i tak jest promocja na kobo, wkłady za 7,99 to rzeczywiście tanio. I mówisz, że pigmentacja jest spoko, nawet przy ciemniejszych kolorach? Zwykle używam złota/złotego bronzu/ czerni i czasami jak kupiłam czarny cień to łojezu wychodził jasnoszary
  • Odpowiedz
@Shyvana: wysokiej jakości masz Makeup Geek, MAC, Nabla. Ale sama mam i Kobo, i My Secret i INGLOT i wszystkie są podobnej jakości, więc na początek stykną. W Naked już mi się konczą te namiętnie używane i nie wiem co zrobię z resztą :D
  • Odpowiedz
@Lipwig: cienie są matowe, niektóre odrobinę satynowe, w kolekcji znajdziesz też te z perłowym podbiciem. nie pylą się, ładnie rozprowadzają i rozcierają. świetnie także łączą się z innymi cieniami :)

• Odpowiedz
via Android
  • 0
@diagnoza nie, nie jest az tak jasny tylko zdjecie sie przeswietlilo :p to 104.
A reszta jest z kolei ciemniejsza niz na zdjeciu, ten zloty wyglada jakby wpadal w zolty ale jest brazowy
  • Odpowiedz