Wpis z mikrobloga

Mój ojciec kupił z mojego polecenia #nexus 6P #huawei , ja mam #iphone se #ios #apple i muszę powiedzieć ze nie dość ze działa zajebiscie płynnie jak na #android to zdjęcia wychodzą bajka. Trochę za bardzo podbija kolory i muszę ręcznie zmniejszać intensywność ale szczerze muszę przyznać ze wg mnie wygrywa bitwę z 6s/se jeśli chodzi o zdjęcia. Co prawda testowaliśmy to w pokoju przy sztucznym świetle, nie wiem jak się spisują oba aparaty w naturalnym swietle bo jeszcze nie zdążyłem przetestować. Ogólnie lekko się zdziwiłem
  • 5
@quarox: juz nawet nexus 5x jest ok. nie testowalem jeszcze pixela, ale widzialem porownawcze fotki robione przez znajomych i jezeli jakies roznice sa to pomijalne.

mam poczucie, ze jakos od roku androidy wygrywaja z ajfonami w wielu kategoriach. klikam z nexusa 5x, ajfon 6s lezy nieuzywany i nawet nie chce mi sie go odpalac, bo szkoda mi czasu na konfigurowanie go.

wlasciwie dokladajac przesmieszne problemy macbooka to mozliwe, ze 2017 bedzie
@whiterose: imho to iphone laguje, lagował i lagować będzie, jest to przykryte dłuższą bądź krótszą animacją. Ja w nexusie tych animacji nie mam bo sobie wyłączyłem i wszystko dzieje się w mgnieniu oka.