Wpis z mikrobloga

@Harold: ostatnimi czasy nie spędzam za dużo czasu przy gierkach (aktualnie raczej jestem zainteresowany perełkami pokroju Tyranny czy XCOM-a), ale takie dobre Commandos w feudalnej Japonii chętnie bym zakupił ( ). Jeśli te 13 misji zajmią trochę czasu na ich przejście i będzie je można przejść na wiele sposobów (kolejny plus, bo wydłuża czas gry), to cóż...
Pobierz poloyabolo - @Harold: ostatnimi czasy nie spędzam za dużo czasu przy gierkach (aktual...
źródło: comment_TQxCZW7YxlvkPZO2s8PRgfBa85mOH7qM.jpg
@Asterling: Właśnie o nich zapomniałem, warto zagrać? Bo z tego co słyszałem, to miał być powrót do oldschoolu, a nanosili tam sporo uproszczeń z nowszych XCOM-ów (żeby nie było, XCOM z dodatkiem i dwójka cholernie mi się podobały) xD
@Asterling: po takim indyku nie spodziewałbym się dobrze zrobionej dynamicznej walki, ale mimo wszystko, jakby na Winter Sale staniało, to z chęcią sprawdzę, bo przemawia do mnie lepsza mechanika zarządzania.

I być może dwójka i zarazem to co ma przynieść (wejście w 3D) sprawi, że walka będzie bardziej dynamiczna?