Aktywne Wpisy
zeszyt-w-kratke +244
Rynek matrymonialny w roku pańskim 2023 kiedy nie jesteś chadem, ale nieśmiałym chłopem poniżej przeciętnej. Ja już mam dość i właśnie wypisuję się z tego cyrku #mgtow
#przegryw #p0lka #tinder #rozowepaski
#przegryw #p0lka #tinder #rozowepaski
Mamaboss +8
#p0lka
Z racji tego, że przebywam obecnie na krótkim urlopem w Polandii spotkałam się z @WyzwolonaPodrozniczka
Wyzwolona zapoznała mnie z jej obecnym bolcem - Turkiem, po czym on przyprowadził swojego kolegę. Byłyśmy razem z chłopakami na mieście, była super impreza i na pewno można zaliczyć weekend do udanych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najlepsze były nienawistne spojrzenia p0lskich Janków, zazdrosnych o tureckich czadów z dwoma Polkami xD
Kolejny raz
Z racji tego, że przebywam obecnie na krótkim urlopem w Polandii spotkałam się z @WyzwolonaPodrozniczka
Wyzwolona zapoznała mnie z jej obecnym bolcem - Turkiem, po czym on przyprowadził swojego kolegę. Byłyśmy razem z chłopakami na mieście, była super impreza i na pewno można zaliczyć weekend do udanych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najlepsze były nienawistne spojrzenia p0lskich Janków, zazdrosnych o tureckich czadów z dwoma Polkami xD
Kolejny raz
też kiedyś wrzucalam tego kote, więc wiem jak wygląda, więc masz + :P
@paulakucia: to samo pomyślałem o gifie ~38 MB :|
skoro można wrzucać lżejsze gify to wrzucajmy lżejsze gify, bo są lepsze i nie widzę tu powodów do czepiania się tego, że ktoś został wydymany przez operatora
nawet jeśli ktoś ma #!$%@?ście szybki internet to lepiej jest oglądać lżejsze gify z kociętami
@PyraPrzeznaczenia:
Chyba wychodzi na to, że tylko ja zauważyłem ludzi pod różnymi wpisami narzekającymi na to, że
@polecam_poczytac_heideggera: bo jak ktoś ma #!$%@?ście szybki internet to może mieć chęć jednocześnie załadować sobie 54 gify z kociętami, a wtedy już będzie różnica pomiędzy np. 54x2MB a 54x37MB
OSZCZĘDZAJ TRANSFER GDZIEKOLWIEK JESTEŚ
Wtedy to jest po prostu smutne. xD