Wpis z mikrobloga

Mirki co się właśnie odjbało to ja nie ... jakieś 12 dni temu kupiłem telewizor (po 6 latach przyszedł czas na 4k :3) i była taka okazja w saturnie ze do każdego wydanego 1000zl na telewizor jest 100zl na jakiś bonus :3 to ja paczę z różowym 2998zl tv to my do sprzedającego czy nie dało by się do tych 3000 dać by mieć te 300zl on mówi ze można tak zrobić no i super mówimy. tak myślimy myślimy i mówię a może apple tv ? będzie można sobie no film z komputera pościć czy coś no i zgoda. facet mówi ze 3gen. się skończyły i trzeba zamówić to my ze ok. czekam czekam miało być po 3 dniach w tu cisza to ja dzwonię mówię co i jak tam a on do mnie ze jeszcze nie ma no to jak ok kiedy będzie mówi za na 100% w piątek no to dobra dziś piątek czekam a tu telefon i mirek mówi : bardzo mi przykro ale apple tv nie doszło ... ja już miałem mu awanturę robić a on nagle mówi : z tego powodu jesteśmy zmuszeni zaproponować panu najnowszy model bez dopłaty (ʘʘ) ja takie WTF ? mam dostać gratis model za prawie 900zl zamiast za 350 ??? :o najlepsze info tygodnia ( ) #saturn #dealextreme #apple
  • 8
  • Odpowiedz
  • 0
tak :) nie narzekam jak i tak dali sprzęt droższy o 500zl ;) pytałem się czy można dopłacić do 64gb to nie :/ ale 32 w szczególności wystarczy bo zainstalowałem co potrzebowałem i mam jeszcze jakieś 25gb ;) a filmów z itunes nie biorę bo drogie xd a udostępniam sobie ekran z maca ;)
  • Odpowiedz