K---a co tutaj się dzieje. Na TLC leci jakiś program i uczą nastoletniego geja przyjmować bezboleśnie c---a do d--y. Świat się kończy. Jako #ciekawostki powiedzieli, w UK można legalnie pedalowac od 16 roku życia.
@lubielizacosy: Tu nie ma co się śmiać, jeszcze 10 lat temu byłoby to nie do pomyślenia, a dziś proszę. Gender srender, dwoje tatusiów i ostatni hit czyli 12 latek, który zmienił płeć
@Bjorn_Skurvensen: Dokładnie, ja tv mam opalone tylko wieczorem/w nocy. Ustawione na sztywno how it's made na discovery i ewentualnie czasem jakieś TLC o grubasach albo patent na gadżet. TV głównie służy do odpalania youtube :p
@lupaczkokosow : w sumie nie wiem czy zarzutka czy nie, ale wszystkie stereotypy masz juz prawie zaliczone. xD Brakuje chyba tylko... "to się powinno leczyć" i... w sumie chyba tyle. Jest, że świat się kończy, kiedyś tak nie byuło hmm... a jeszcze obowiązkowa wstawka o paradze równości!
@lupaczkokosow: Wow TLC takie znaczące z wynikiem udziału w rynku na poziomie 0,35%. Btw. Podziękuj Discovery bo to ich stacja. Zresztą co z tego że leci? Taki target widocznie.
@lupaczkokosow już od lat MTV grało randki pedałów, nie oglądam tv już od kilku lat, ale jak jestem w domu rodzinnym i zobaczę co się teraz o-------a w tv, to dramat. Discovery, to tylko jakieś licytacje gratów, na połowie kanałów paradokumentale...
@lupaczkokosow: Ej ale w TLC są tylko takie "kontrowersyjne" programy. To jest stacja wyłącznie rozrywkowa z bardzo niskim poziomem a nie jakieś opiniotwórcze medium. Ból d--y nieuzasadniony.
Świat się kończy.
Jako #ciekawostki powiedzieli, w UK można legalnie pedalowac od 16 roku życia.
#lbcostam #patologiazewsi
Tu nie ma co się śmiać, jeszcze 10 lat temu byłoby to nie do pomyślenia, a dziś proszę. Gender srender, dwoje tatusiów i ostatni hit czyli 12 latek, który zmienił płeć
To mamy chyba inne TLC xD
Dokładnie, jak będziesz juz gotów na swój pierwszy raz to pisz smialo, podrzucę Ci kilka wskazówek cobys nie stekal, że boli( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dokładnie, ja tv mam opalone tylko wieczorem/w nocy. Ustawione na sztywno how it's made na discovery i ewentualnie czasem jakieś TLC o grubasach albo patent na gadżet.
TV głównie służy do odpalania youtube :p
@lupaczkokosow : w sumie nie wiem czy zarzutka czy nie, ale wszystkie stereotypy masz juz prawie zaliczone. xD Brakuje chyba tylko... "to się powinno leczyć" i... w sumie chyba tyle. Jest, że świat się kończy, kiedyś tak nie byuło hmm...
a jeszcze obowiązkowa wstawka o paradze równości!
Proszę Cię... TLC jest m.in. dla takich tematów, nie podoba się to nie oglądaj, proste.