Aktywne Wpisy
d4wid +185
Powiedzcie mi, jak to trzeba być takim ignorantem, żeby wstawić post, że jego kot ma pękniętą miednicę, bo sobie go wypuszcza na dwór i nie widzieć korelacji, że kot=podwórko=śmierć?
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
Daaniel1989 +817
Hej mirki, wierzę w moc wykopu. Wczoraj w #krakow moja różową spotkała bardzo nie przyjemna sytuacja. Jechała na rowerze ok 18:40, w okolicach przystanku kabel gdzie zajechał jej drogę rowerzysta glovo, arabopodobny, bez brody, wysoki. Po zwróceniu uwagi że prawie w nią wjechał, w okolicach estakady na wielickiej specjalnie potrącił moją różową, szczęśliwie przewróciła się na trawę ale i tak potłukła sobie kolano. Inni rowerzyści pomogli jej się pozbierać, później ja przyjechałem,
Kupon działa od kwoty 100zł. Więc przyjąłem że kupuję za 100zł odpowiednią ilość każdego z produktów. Do kwoty dodaje 2zł na odbiór osobisty z tesco
1) Napoje 1l od coca coli, 27 sztuk, ~52zł (1,93zł butelkę)
2) Napoje costa 2l, 28 kartonów, ~52zł (1,86zł sztuka)
3) Chipsy lays 140-150g, 27 paczek, ~48,5zł (1,8zł)
4) Sok tymbark 1l, 24 kartony, ~42zł (1,75zł)
5) Rama smaż jak szef kuchni, 16 butelek, ~46zł (2,88zł)
6) Lipton piramidki, 14 opakowań, ~34,5zł (2,47zł)
7) Pomidory w puszce 400g, 34 puszki, ~33zł (0,98zł)
8) Magic stars, 10 opakowań, ~32zł (3,2zł) (trzeba dobrać jakąś rzecz za 10groszy żeby osiągnąć minimalną kwotę zamówienia- 100zł)
9) Przyprawy kamis, 60 opakowań, ~50zł (0,84zł)
10) Woda cechini muszyna 2l, 48 butelek, 40zł (0,83zł)
Przy wodzie przyjąłem cenę z dostawą bo sam tak zamierzam zamówić, przy odbiorze osobistym będzie 30zł
Kod na -20zł
Konta polecam zakładać przy użyciu 10 minute mail
( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Oferta działa od 17.11 do 23.11
#tesco #promocje #rabat #promocja #cebuladeals
@amn1337: Produkty są w gazetce jako 2 w cenie 1, 3 w cenie 2 itp. I dlatego wychodzi taniej
@dianabol
Dzięki
Mireczki, spokojnie. Jeszcze nie zamawiać :D Opamiętałem się już po wrzuceniu do koszyka wody, ramy i tymbarków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://dane.okay.pl/iulotka/pdf/tescodo231116.pdf
Komentarz usunięty przez autora
Trzeba dobrać chipsów i coli w takim razie do 100zł xD