Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
bycie inwalidą jest do bani:( tyle ładnych dziewczyn i wiesz ze nie masz szans pobzykac bo dla kobiet jesteś nieatrakcyjny i aseksualny :( #stulej #przegryw #takaprawda

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: dorotka-wu
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

To siedzi w Twojej głowie. Są niepełnosprawni z dobrymi duperami, więc wszystko jest możliwe. Tylko od Ciebie zależy ile poświęcisz wysiłku na osiągnięcie celu :) Jak Ci nie uje*ało pośladków to nadal masz najbardziej atrakcyjną dla kobiet część ciała zachowaną xd A jak masz i wora i armatkę to nie nazywaj się unabled, stuleju :D
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Marudzisz. Kiedy tylko nie wyjdę w weekend do baru to jest w nim koleś na wózku około 30stki. Często go widzę jak siedzi mu na kolanach co weekend inna dziewczyna i ostro sobie maca i całuje. Nie jeden zdrowy facet mu zazdrości. I nie, nie są to jakieś pasztety i karny tylko w miarę normalne i ładne kobiety.
Więc wszystko zależy od Twojego podejścia do sprawy :-)
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Ja za to jestem takim przegrywem że myślę czy by nie znaleźć se niepełnosprawnej kobiety... O ile z twarzy nie była by potworem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale wierzę że ciężko niepełnosprawnemu facetowi znaleść se kobietę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Ale wierzę że ciężko niepełnosprawnemu facetowi znaleść se kobietę ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@sad_pepe: jest wręcz odwrotnie. Niepełnosprawnemu facetowi jest zdecydowanie prościej. Faceci są wzrokowcami, niepełnosprawna kobieta nie jest w ich mniemaniu atrakcyjna fizycznie, a niepełnosprawny facet może zapewnić stabilizację, pieniądze.
  • Odpowiedz