Aktywne Wpisy
Exit99 +38
Ja #!$%@? ale złapałem dola. Od 2 lat chodze na silownie, wiecie diety itp. Efekty są ogromne. Do tego dbam o wlosy I zarost. Moja wada jest niski wzrost 170 cm i brak gęstych włosów. No ale myslalem ze nadrobię silka I innymi rzeczami.
Lvl 24, mieszkam z 4 wspollokatorami. 3 laski i 1 chlopak. Wszyscy w podobnym wieku. Ja próbuje do tych dziewczyn zagadywać i nic olewają mnie. A do tego
Lvl 24, mieszkam z 4 wspollokatorami. 3 laski i 1 chlopak. Wszyscy w podobnym wieku. Ja próbuje do tych dziewczyn zagadywać i nic olewają mnie. A do tego
samsepiol +308
Poprzedniemu seniorowi siadła psycha po ogromnym "sukcesie" nowej wersji serwisu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wykop20 #nowywykop #heheszki #programowanie
#wykop20 #nowywykop #heheszki #programowanie
Mirki jestem idiotą, w zasadzie nie potrzebuję żadnej rady tylko się wygadac. Całkiem niedawno się rozstałem, zarax po powrocie do bycia singlem wyczaiła to dziewczyna, która kiedyś mi się podobała, potrzebowałem może trochę pocieszenia i dosyć szybko wszedłem w nowy związek. Przeczuwam, że była (która mnie zostawiła) dowiedziała się o tym w jakiś sposób. Zaczęła do mnie pisać, że widzi swój błąd i chce żebyśmy wrócili do siebie, w zasadzie w obecnej sytuacji mi się podobało, ale jednak jakieś uczucie wewnątrz dało o sobie znać i spędziliśmy upojna noc, jak się okazało tylko po to żeby ona zrobiła mi po wszystkim zdjęcie i wysłała do obecnej. Efektu się domyślacie, nie mam teraz jedndj i drugiej i zostałem sam z tym wszystkim czując się jak skończony idiota, mogłem teraz żyć życiem normika, a szykuje się chyba jakiś dłuższy #przegryw
#tfwnogf #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: dorotka-wu