Aktywne Wpisy

mobutu2 +73
Wstyd się przyznać, ale zajmuję się Fact-chekingiem memów.
Memy to bojewe obrazki, które wypełniają wyobraźnię użytkowników zamiast prawdziwych informacji. Niestety, rozwój Wykopu nie osiągnął jeszcze etapu, w którym ktoś z mirków automatycznie sprawdza informacje i podaje korektę w pierwszym komentarze. Jest to szczególnie niefortunne, że teraz jest to łatwiejsze niż kiedykolwiek - za pomocą jednego zapytania w jakiejkołwiek popularnej wyszukiwarce.
Memy to bojewe obrazki, które wypełniają wyobraźnię użytkowników zamiast prawdziwych informacji. Niestety, rozwój Wykopu nie osiągnął jeszcze etapu, w którym ktoś z mirków automatycznie sprawdza informacje i podaje korektę w pierwszym komentarze. Jest to szczególnie niefortunne, że teraz jest to łatwiejsze niż kiedykolwiek - za pomocą jednego zapytania w jakiejkołwiek popularnej wyszukiwarce.
źródło: data10
Pobierz
Linnior88 +33
Co myślicie o tym zapraszam do dyskusji
źródło: temp_file8589288416498437442
Pobierz

sa studia w szczecinie o kierunku grafika komputerowa?
Komentarz usunięty przez autora
@SanFable: Oj to jeszcze mało poznałeś "zapychaczy" ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jestem 4 rok, więc weteran. Przedmioty obieralne i bloki wybierasz na 4 semestrze. Przedmioty obieralne masz na 5 semestrze a bloki na 6-7 bloki.
@Hardporecorn: W sumie idea napisania gry
Akurat analiza jest bardzo przydatna i w sumie dopiero teraz to wiem.
A wybór przedmiotów jest pozorny - bo na 80 przedmiotów (czy ile ich tam wyjdzie w toku studiów) to wybierasz jakieś 10. Generalnie nacisk na specjalizację jest słaby i są to w sumie przedmioty obieralne tylko, bo specjalizację miałem wpisaną od początku studiów - jakiś taki ogólnik pod którym jest wszystko