Aktywne Wpisy
alkoJezus +269
I cyk, kolejna majóweczka bez alko ( ͡º ͜ʖ͡º)
Kiedyś to było dla mnie nie do pomyślenia, jak to kiełbaska bez piwa? Przecież to bez sensu
A jednak, da się
Terapia zmienia bardzo wiele, sposób myślenia, schematy którymi podążałem przez lata. Nie dogadałbym się z sobą z przed 10 lat, mam wrażenie że byłem kimś innym, byłem alkusem.
Teraz też nim jestem tylko na sucho. Życie alkoholika
Kiedyś to było dla mnie nie do pomyślenia, jak to kiełbaska bez piwa? Przecież to bez sensu
A jednak, da się
Terapia zmienia bardzo wiele, sposób myślenia, schematy którymi podążałem przez lata. Nie dogadałbym się z sobą z przed 10 lat, mam wrażenie że byłem kimś innym, byłem alkusem.
Teraz też nim jestem tylko na sucho. Życie alkoholika
d4wid +59
Eeee tam, ważne, że w unijnej statystyce jest git
#patologiazewsi #alkoholizm #samochody #drogi #bekazprawakow
#patologiazewsi #alkoholizm #samochody #drogi #bekazprawakow
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Ruswelt: Fortuna po prostu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@normalny_homo_sapiens: jest, tylko pieniadze sa małe
harówa XD gdzie w tej pracy pełno 18 latków albo emerytów a zadania to pakowanie i klejenie kartonów albo sciągnie produktów z półki... harówa na całego normalnie xD
@Ruswelt: xD Normalnie raj polaka xD Chłopie, poczytaj tym ile realnie pracują w amazonie, o tym ich jedzeniu które powoduje sraczkę i którego nikt nie chce jeść Co z tego że uda mu się z tego po roku
Mlody facet i zajechane kolana od chodzenia xD
No tak, fakt, lepiej niech sie polozy na dworcu, wtedy jego kolana beda w swietnym stanie. Co za ludzie xD
@mojwa:
@UndaMarina: Nawet zarabiając na "start" musiałby pracować w Polsce z parę miesięcy... Więc w sumie to bez znaczenia czy żyje jak robak w Polsce czy w Niemczech. A tak na miejscu ma większe szanse coś złapać.
Komentarz usunięty przez autora