Aktywne Wpisy
mirko_anonim +22
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
jmuhha +5
Co byście tu zmienili
Hej. ;)
Otóż szukam dwóch kolorów szminek (albo kredek), a jestem kiepska w dobieraniu takich kolorów jakich chcę. (╯︵╰,)
1. BRUDNY RÓŻ
Potrzebuję do codziennego makijażu, żeby za bardzo nie rzucał się w oczy, wyglądał naturalnie (tzw "nude"). Mam ciemniejszą cerę i jasny różowy to odblask na mojej twarzy, więc potrzebuję czegoś ciemniejszego.
2. CIEMNA CZERWIEŃ
Z naciskiem na "czerwień". Wszystkie które kupiłam wpadają w fiolet. :c
Dzięki z góry za odpowiedzi. :)
EDIT: tylko matowe. :D
Co do brudnego rozu to sama swego czasu kupilam kredme GS( nie polecam). Kredka moze i ma dobry kolor ale nie jest do konca matowac, uwydatnia zalamani i pekniecia w ustach i robia sieega grudki :)
Lubię pytać szersze grono odbiorców (jak na przykład tu), bo mogę wypośrodkować opinie.