Uwaga Szydercy Mam dla was ważny komunikat... (⌐͡■͜ʖ͡■) Jakiś czas temu dzięki mirko nawiązaliśmy współpracę z @HopHands_pl Współpraca zaowocowała pomysłem na Lożę Szyderców Online, którą zaprezentujemy wam już niedługo. Z tej okazji robimy drobne #rozdajo i spośród osób plusujących ten wpis wybierzemy jedną, która otrzyma kubek Szydercy ( ͡°͜ʖ͡°)
W imieniu naszych kolegów @HopHands_pl przypominamy także, że grając w WykopBombę na ich serwisie, możecie wygrać #ps4
@loza__szydercow: Już @HopHands_pl mam na czarnej, was mi szkoda dodawać, więc błagam o nie spamowanie codziennie po 10 razy w #rozdajo, jak to robią wasi koledzy... ( ͡°ʖ̯͡°)
@elodagus Szkoda, że tak to odebrałaś. Wpisy mają na celu nawiązanie dobrych relacji z Mireczkami, których bardzo cenimy i lubimy :) Mam nadzieję, że z czasem odzyskam Twoje zaufanie (。◕‿‿◕。) pozdrawiamy i życzymy miłego dzionka ʕ•ᴥ•ʔ
Mam dla was ważny komunikat... (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Jakiś czas temu dzięki mirko nawiązaliśmy współpracę z @HopHands_pl
Współpraca zaowocowała pomysłem na Lożę Szyderców Online, którą zaprezentujemy wam już niedługo.
Z tej okazji robimy drobne #rozdajo i spośród osób plusujących ten wpis wybierzemy jedną, która otrzyma kubek Szydercy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W imieniu naszych kolegów @HopHands_pl przypominamy także, że grając w WykopBombę na ich serwisie, możecie wygrać #ps4
Ja gram, a Wy? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#lozaszydercow #hophands #gry
#tonaszydery no i was wołam, bo pewnie jest wielu zainteresowanych kubkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Spokojnie, my rzadko coś rozdajemy. Na nasze rozdajo trzeba sobie zasłużyć (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Przydałby mi się
Kupiłem kiedyś na wyprzedaży w tesco :)
Szukam Ci po necie cumplu :)
Znalazłem reklamę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
https://www.youtube.com/watch?v=nDVmClJAGwU
Czytaj komentarze wyżej :)
No jak Star Warsowi bohaterowie to w co innego mogliby być #!$%@?? Jak nie w kosmos? (✌ ゚ ∀ ゚)☞