@ochkasia: to mialy byc cieniusienkie wywijasy, ale łapa mi się tak trzesla i nie umialam zrobic cieniutkiej kreski, ze stwierdzilam "dorobie kropki, ze niby drzewo he he w zimie" :D
@Hannahalla: wiesz no to Tobie ma się podobać głównie, wszystko zależy od stopnia zaawansowania osoby, która wykonuje malowanie, ale faktycznie warstw jest min 4. Ja na swoje nie narzekam, aczkolwiek wiem, że dużo nauki przede mną :)
@Qrin kwestia wprawy w nakładaniu, ja jasne kolory nakladam trochę grubiej żeby nie przenikały. Ale jak robię sobie bordo to wyglądają jak normalne pomalowane lakierem. Na pewno o wiele wygodniejsze są niż zwykły lakier. Ja byłam bardzo anty przeciwko wszystkiemu do paznokci do czego potrzebna była lampa, ale raz się dałam namówić i docenilam:P ale tylko na swoje własne, bez żadnych tipsów czy innych chujstw
Ja byłam bardzo anty przeciwko wszystkiemu do paznokci do czego potrzebna była lampa, ale raz się dałam namówić i docenilam:P ale tylko na swoje własne, bez żadnych tipsów czy innych chujstw