Wpis z mikrobloga

Jak tylko w @RadioZet usłyszałem mało śmieszny i bardzo ubogi żart z Trumpa wiedziałem co się stało, dlatego przybiegłem czym prędzej oglądać tu pękające odbyty z bólu XD

Moje gratulacje dla Pana (nie pani) nowego prezydenta U$A.
Wątpię by lewactwo co prawda mu odpuściło (za dużo katarskich petro dolarów włożono w Clinton) ale stało się i teraz tylko krwawa rewolucja może coś zmienić (marksiści takie kochają).

Z innych newsów słyszałem, że #kod i inne "nowoczerskie" szykują awaryjny wyjazd do U$A w celu ratowania tamtejszej "demokracji". Feministki i "Black lives matter" już szykują im zakwaterowanie na długie oblężenie Białego Domu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jednak aby nie robiono #bekazkod w Polsce, na ich protestach 11 listopada mają ich zastąpić faszyści z niemieckiej Antify.
Ponoć już zadeklarowali, że będą bronić siedziby Pejsbuka do ostatniego koktajlu mołotowa i ostatniej kostki brukowej.

#gownowpis #4konserwy #bekazlewactwa #neuropa #oswiadczenie
FlaszGordon - Jak tylko w @RadioZet usłyszałem mało śmieszny i bardzo ubogi żart z Tr...

źródło: comment_Cf4DPI3GsF1K6S9jM4vfbMMAuxfoA8yu.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@peperepe:
1. Będą... o to się nie obawiaj.
2. Jeśli pamiętasz co U$A obiecywało Ukrainie w zamian za pozbycie się głowić atomowych i porównasz to z obecnym stanem rzeczy to dojdziesz do wniosku że ruskie "robią co chcą" bo już mają ciche przyzwolenie.

To samo tyczy się interesów Unii... tfu... znaczy Niemiec i ruskich w kwestii np. Nord stream
  • Odpowiedz
@peperepe: Ja nawet nie miałbym nic przeciwko - bo Polacy też wybrali skrajnych idiotów i należy się nauczka. Gdyby nie to, że mam kat. wojskową A, nie marzy mi się walka przeciw Rosjanom - z prostego powodu, w wypadku ewentualnej wojny... będą mieli ku niej powody. Wywołane kretynami zasiadającymi w polskim parlamencie i zarządzającymi m.in. resortem obrony.

Niemniej jednak, wątpię, aby w najbliższym czasie, miało dojść do konfliktu zbrojnego między
  • Odpowiedz
@peperepe: Wybacz za przeklejkę z wczoraj ale nie chce mi się powtarzać w kółko jednej i tej samej dyskusji (tylko z innymi osobami :p )

W najgorszym wypadku ograniczenie. Wycofanie jest wątpliwe.

Trochę jak z zapowiedziami Trumpa, że postawi mur na granicy z Meksykiem i Meksyk zapłaci... Nie wierze tu Trumpowi. Na jakiej podstawie miał by zapłacić?

Może to Trump przeprowadzić na podstawie dilu... wy nam płacicie, my stawiamy mur
  • Odpowiedz
@peperepe: No i stacjonują. Za Husaina Obamy były to oddziały rotacyjne (czy jak to tam zwali) za Trumpa najpewniej to samo.
Moje osobiste odczucia do obcych wojsk na terenie RP jednak nie różnią się od tych w stosunku do tej grupki 70tys. wojskowych którzy sobie wyjechali za wschodnią granicę w 1993r.
  • Odpowiedz