Aktywne Wpisy
WielkiNos +278
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +675
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
@Kalamaczugo: no chyba nie. Przecież 2.0 HDI to jeden z najbardziej wytrzymałych silników, szczególnie w wersji 90 KM. A o takim mówimy przy 307.
era, 206, aktualnie mam 2xmaster trafic clio i 207. Co na wkladalem pieniedzy w ropniaki, to tylko ja wiem. Benzynka zawsze bez awaryjnie, chociaz lubi strzelic cewka co jakis czas. Nie wiem jak z 1.6 ale 307 i berlingo mialy 1.4 i ten moge smialo polecic. Swoja droga ja bym poszukal na latanie dla babki jakiegos swifta 1.3, sam kupilem swojemu sporta i