Wpis z mikrobloga

Motomirki doradzcie. Szukam wozu dla rozowego. Zastanawiam sie nad fiesta, fusionem, 307, megane 2, fabia. Najbardziej babski i calkiem ladny jest peugeot 307. Macie jakies doswiadczenia? Ponoc francuzy awaryjne, raczej chodzi o male jakies awaryjki elektryczne niz duze wady mechaniczne. Dajcie jakas niezawodna propozycje. Z silnikiem benzynowym ktory sie nie rozleci przy 200k km. Budzet 8-10k cebulionow. #motoryzacja #samochody #pytaniedoeksperta
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@skowyr: PANDA chyba że dziewczyna ma 180 cm to punto , 1,2 silnik prosty niezawodny , dobrze znosi lpg , w pandzie sprawdzaj tylną klapę rdzewieje na dole, i zawias przedni ( podlega wymianie co 50 tys km na org) , jak by nie działało elektryczne wspomaganie to najczęściej moduły padają za kilka pln , no i wkładki zamków ( jak nie ma centrala sterowanego pilotem ) to masakra
  • Odpowiedz
Mialem kilku francuzow, dokladnie berlingo, 307, lagune 2, jump
era, 206, aktualnie mam 2xmaster trafic clio i 207. Co na wkladalem pieniedzy w ropniaki, to tylko ja wiem. Benzynka zawsze bez awaryjnie, chociaz lubi strzelic cewka co jakis czas. Nie wiem jak z 1.6 ale 307 i berlingo mialy 1.4 i ten moge smialo polecic. Swoja droga ja bym poszukal na latanie dla babki jakiegos swifta 1.3, sam kupilem swojemu sporta i
  • Odpowiedz