Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +44
Jestem bardzo podekscytowana by poinformować, że już jutro po raz pierwszy w Polsce będziemy głosić antynatalizm na ulicach Wrocławia! Wzorujemy się na aktywizmie międzynarodowej grupy Stop having kids.
#antynatalizm
#antynatalizm
Phantom-Zero +4
#gotowanie Co robicie z mięsem od rosołu? Nie lubie go a mieszkam sam. Macie jakieś patenty żeby go nie zmarnować?
Wczoraj całowałem się po raz pierwszy w życiu, w dodatku z dziewczyną z którą chcę związać swoją przyszłość. Powiem wam Mireczki, że już mnie te s---------y denerwują. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#chwalesie #wygryw
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Komentarz usunięty przez autora
z każdą kolejną było co raz mniej tych marzeń, aż w koncu - po 14 latach i jednym nieudanym małżeństwie - człowiek marzy tylko żeby jakąś wyruchać i żeby potem za często nie zawracała gitary na fejsie.
@AnonimoweMirkoWyznania: Masz 12 lat?
żeby chłopak był gotowy i nie załamał się zbytnio kiedy już do tego dojdzie?
@Shanny:
@bardzo_lewak:
@AnonimoweMirkoWyznania: Gratuluję, jesteś na najlepszej drodze, żeby to zepsuć swoją desperacją. Jak za wcześnie wyczuje, że chcesz wiązać z nią swoją przyszłość, to może jej się włączyć tryb "desperat- uciekać". To nie będzie tak, że ona rozumowo na to wpadnie, tylko tak jej instynkt podpowie... Zajmuj się swoim życiem, dziel się z nią swoimi planami, marzeniami, tym co robiłeś w wolnym czasie,
@Shanny: Jakby nie patrzeć, to on pierwszy obrażał tych randomów z neta :) więc go trochę sprowadzili na ziemię.
sam tak miałem odkąd poznałem swoją miłość życia, polecam ten styl
Zaakceptował: Asterling