Aktywne Wpisy
JustJoinIT +6
#rozdajo #konkurs
"Gdzie widzisz siebie za 5 lat?" - to standardowe, a jednocześnie niespecjalnie lubiane pytanie, padające często na rozmowach rekrutacyjnych. Gdyby nas 6 lat temu zapytano, gdzie będziemy dziś, najpewniej odpowiedź mocno minęłaby się z rzeczywistością ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skoro jednak to nasze urodziny, tym razem my pytamy Was:
Gdzie widzicie siebie za 6 kolejnych lat?
Możecie zaszaleć i pofantazjować, bo z Waszych odpowiedzi wybierzemy 3
"Gdzie widzisz siebie za 5 lat?" - to standardowe, a jednocześnie niespecjalnie lubiane pytanie, padające często na rozmowach rekrutacyjnych. Gdyby nas 6 lat temu zapytano, gdzie będziemy dziś, najpewniej odpowiedź mocno minęłaby się z rzeczywistością ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skoro jednak to nasze urodziny, tym razem my pytamy Was:
Gdzie widzicie siebie za 6 kolejnych lat?
Możecie zaszaleć i pofantazjować, bo z Waszych odpowiedzi wybierzemy 3
Itslilianka +784
Czy mój dziadek który od 55 lat #!$%@? ZUS dostanie że 2 plusy? W sobotę miał urodziny ( ͡º ͜ʖ͡º)
#urodziny #wykop30plus
#urodziny #wykop30plus
Stoję na pagórku i gram, przede mną ludzie chodzą i zbierają grzyby, cztery osoby uciekły bo nie wiedziały co się dzieje :D
#myslistwo
Komentarz usunięty przez moderatora
@radzio541
@Lrrr: On nie zabija, on pozyskuje ;)
@posuck: zajebiste są, nawet się nie spodziewałem, że za małą kasę można mieć takie fajne ubranie do lasu.
@Ponurarura: z decathlonu, z działu dla myśliwych
http://www.decathlon.pl/spodnie-statikam-100-imper-id_8339144.html
Do spodni dokupiłem jeszcze parkę i jestem mega zadowolony z tego, że jest w tym komplecie ciepło, ogólnie fajnie wygląda. Jedynym minusem jest lekki szelest gdy się chodzi. Polowanie z podchodzeniem może być trudne.
Dodam
Komentarz usunięty przez autora
Do Ciebie zapewne też nie, ale wiedz jedno. Ja do nikogo na podwórko z bronią nie przychodzę. Wy, myśliwi, tak - chociażby do mnie.
@kettu: To zadzwoń i poinformuj, że nie życzysz sobie aby Ci łazili po twoim terenie. Tylko potem nie #!$%@? by dawali kasę za to co zwierzyna Ci zniszczy...
Trochę inaczej, ale co kto lubi :-)
@Axiss: Gdzie jest napisane, ze laski, może harmonijka ustna, może szkocka kobza, może puszczałem bańki mydlane.
Czytaj, zamiast sobie dopowiadać.
@Axiss: Mam rozdwojenie jaźni i nie wiem kim jesteś, ale wiem kim ty jesteś, ponad wszelką wątpliwość :-)
Mhhhmmm, chyba twoje urojenia, przegrywie. :)
Grasz sygnały myśliwskie czy muzykę też?
Też kiedyś grałem na rogu, na początku na czeskim właśnie, a potem na parforcehorn w zespole trębaczy, graliśmy muzykę myśliwską, także msze hubertowskie.
Raz nawet na Mistrzostwach Polski miałem okazję grać na Rogu Wojskiego - dokładnie tym, który jest trofeum przechodnim w mistrzostwach, a
Oo msze hubertowskie przy muzyce myśliwskiej to jest coś wspaniałego. Ostatnio u nas w mieście odbywał się festiwal dary lasu wraz z hubrtusem okręgowym. Ciary niesamowite gdy zaczęli grać Darz Bór a ja jako trzeci wchodziłem ze sztandarem do kościoła . (。◕‿‿◕。)
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Trąbka_sygnałowa