Wpis z mikrobloga

Welcome z rana niczym jegomosc szkalujacy od...rana. Eh, #!$%@? rym.Troche teraz powazniej i ostrzegam bedzie sciana tekstu, akurat mi sie nudzi w pociagu xD. Wiecie, ja rozumiem, ze jakas osoba borykala sie z problemami w swoim zyciu, ze czasem takie rzeczy sa #!$%@? dobijajace. Znam ludzi, ktorzy mieli mniejsze lub wieksze problemy i z pomoca innych, a przede wszystkim przez fakt, ze sami sie chcieli podniesc, wyszli na prosta a nawet i lepiej. No #!$%@?, jakos nie za bardzo widzi mi sie nawet jechanie po wygladzie. Ale zadajcie sobie pytanie - czemu taki np. boogie2988, taki typowy amerykanski facio, boryka sie ze znacznie mniejszym hejtem? JESTEM TOLERANCYJNY ALE jak #!$%@? widze,, ze ktos obraza regularnie innych, udostepnia dane osobowe, manipuluje wlasna widownia, #!$%@?, nawet rozpieprza relacje z ludzmi, ktorzy dali mu pewien kredyt zaufania, jest taka zaklamana, falszywa osoba, dla ktorej te 10k wyswietlen na filmiku to jest #!$%@? godnosc i majestat, ktora jeszcze leczy swoje kompleksy, to #!$%@? moj poziom pogardy dla kogos takiego siega bardzo wysoko. Bo nie ukrywam, od dluzszego czasu stal sie dla mnie zalosnym smieciem, ktory umie tylko obwiniac wszystkich za swoje porazki zyciowe tylko nie siebie.Dlaczego np gardzi wykopem? Proste, bo my pisze tu, jaka jest prawda,ale i tak tu zagladal w celu znajdowania clickbaitowej tresci xD Pamietacie, jak byla afera z udostepnieniem danych Nanami Chan i wysylaniem do niej wibratorow? Akcja SHPOL-u, kastrat dostal bulwersu, jak xDawidMx zaczal z logicznymi argumentami go o to posadzac,ale sie nie przyzna, zreszta my i tak to wiemy xD Ale sa osoby, ktore takie sprawy i troche innych maja odpowiednio udokumentowane :) To i tak mniejsze zmartwienie, bo nasz facio poki co tanczy, jak mu zagraja obsrany, ze jak cosik wyjdzie na jaw, to bedzie skonczony. Paradoksalnie, im bardziej bedzie bluzgal na lewo i prawo, tym gorzej bedzie sie czul i bedzie zestrachany. W koncu i tak teraz zasieg ma obciety, ludzie unsubuja regularnie (nowy format kompletnie sie nie podoba), a komentarze? Ludzie juz go porownuja do Tigera i Kobry xD albo o imbie na wypoku...Pisze to, bo wiem, ze tag ten przegladaja osoby, ktore zastanawiaja sie nad niespodziankamelcome z rana niczym jegomosc szkalujacy od rana. Troche teraz powazniej. Po prostu wiedzcie, ze typ sie nie zmieni, coraz bardziej bedzie brnal w strone dna, byc moze sam sie zniszczy. Ale lepiej, zeby juz nie ucierpialy inne osoby i zeby dostal nauczke raz na zawsze i zawsze mozna mu dopomoc zakonczyc kariere, w szczegolnosci jak z wlasnej winy jeat w rozsypce. Jedyne lekarstwo to jest odciecie go od atencji i YT raz na zawsze. Musi zostac odczuwalnie ukarany raz na zawsze.Bo gorszego raka to ja nie widzialem. To co widzisz teraz, kastracie to tylko i wylacznie twoja wina.A lista osob gardzacych tobia sie powieksza. Sie sie siema wykastrowany #!$%@?. ( ͡° ͜ʖ ͡°) P.S. postuluje do przyszlych waznych postow tagowac #codenamepawian, zapowiada sie dobra imba. P.S. A jak ktos chce posluchac muzyczki, taki offtopik hehe, to polecam "Hate-watching" Dwa Slawy, dobry sztosik pasujacy do temaciku albo cos po prostu z ciezszego brzmienia - "Them Bones" Alice in Chains, hlehle, jak nie lubicie polskiej rapgry.
#polskiyoutube #kastratcontent #codenamepawian
  • 1