Aktywne Wpisy
![6aesthetic9](https://wykop.pl/cdn/c0834752/3d1dcd379a74eade9802c55015558c27b3d29c5c1a6b68c25bb07f35d38b5ff1,q60.jpg)
6aesthetic9 +64
za 15 minut koncze 24 lata i mam taką rozkmine że czym jestem starszy tym szybciej biegnie czas, ostatnie 4 lata to nie wiem kiedy mi minęły
![Lawsuit](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Lawsuit_nT4tFkKnM2,q60.jpg)
Lawsuit +80
Miliony na koncie, 5 firm, 15 lat stazu na silowni, kilka mieszkan... a to wszystko po to zeby byc w zwiazku z jakas gowniara szonem ktora wyglada jak trans i nie skonczyla szkoly sredniej xD
Serio biseks stac cie na wiecej
#famemma
Serio biseks stac cie na wiecej
#famemma
![Lawsuit - Miliony na koncie, 5 firm, 15 lat stazu na silowni, kilka mieszkan... a to ...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/2a0590e25bd7b51ec3e838ee7051c8e162121c085b39465adbf415d9e05a4e8e,w150.jpg?author=Lawsuit&auth=aa765106bdbd40787534e585c74f6054)
źródło: temp_file5282549434007596745
Pobierz
no hejka mordeczki
jako prawdziwy wegetarianin nigdy nie miałem w ustach jakichkolwiek sojowych produktów
no więc postanowiłem w końcu spróbować
no więc pasta ala paprykarz orico jest b spoczko i daję jej chodtokową fokę aprobaty (nowość na moim blogasq)
no spk faktura, smak i wgl fajna przekąska
skład taki sb ale już jepać
natomiast pasta pomidorowa sante jest hmmmmmmm
no można zjeść ale jest tłuuuuuustaaaaaaa
o ile paprykarz orico miał taką właśnie ciekawą fakturę i jakieś 11g tłuszczu i #!$%@?łem go ze smakiem bez problemu, tak tutaj miałem trch problem bo to jest taka jednorodna gładka masa, co samo w sb nie byłoby morze złe, no ale ma też jakieś 22g tłuszczu i to już jest odczuwalne mocno
no to chyba tyle
eloszka
#jedzenie #foodporn #wegetarianizm #oswiadczeniezdupy #gownowpis
źródło: comment_IUBQnyBCnWkEv2GI5pD9ZV14Vi2KOLyc.jpg
Pobierz@Jazzyeah:
to ten skradł arbuzowe serduszko (。◕‿‿◕。)
najchętniej wyjadałabym prosto z opakowania, muszę go kiedyś sama zrobić xD
źródło: comment_WpHm4gGdb7HbsfS6iuXqA6QGTfzFbym8.jpg
Pobierz@arbuzowekaktusy:
@arbuzowekaktusy:
jtkcbbbbbbbm
Komentarz usunięty przez autora
@unknown_stranger: