Wpis z mikrobloga

nom, wcale demokraci nie mają od niemal 8 lat swojego prezydenta

@peperepe: Nie wiedziałem, że to Hilary Clinton stoi od ośmiu lat na czele demokratów.

A nie, jednak nie stoi, a ty k-----z logikę, sugerując tożsamość rządów Obamy i Clinton na tej tylko podstawie, że obie te osoby są z jednego stronnictwa politycznego.

Weź się nie kompromituj.
  • Odpowiedz
@peperepe: Co ma fakt, że Clinton dąży do największej w dziejach wojny światowej poprzez zapowiedzi skrajnie agresywnej polityki wobec największych potęg wojskowych Eurazji, do kompromitowania się?
  • Odpowiedz
a możesz mi zalinkować całą jej wypowiedź, czy dysponujesz tylko tym guwnofilmikiem?

@peperepe: Po co ci cała wypowiedź, skoro są tam pełne zdania, które bardzo ciężko wyrwać z kontekstu?

Aby zakwestionować ten film musiałbyś wrzucić coś od siebie, co bezsprzecznie pokaże nieprawdę w moim źródle.
  • Odpowiedz
tylko odwet za zaatakowanie izraela

@peperepe: Piszesz o tej sytuacji, w której Izraelscy komandosi przekroczyli granicę Syrii i zniszczyli tam irańskie instalacje? Ciekawa definicja zaatakowania.

To jak twierdzić, że uderzony w twarz zaatakował nosem pięść swojego napastnika. A Clinton jako dobra koleżanka zapowiedziała, że za ten bezczelny atak irańskim nosem w pięść Izraela, zacznie dodatkowo kopać ofiarę. Oczywiście wszystko to będzie się działo w obronie. W końcu Iran przy kopaniu
  • Odpowiedz
@peperepe: skończy się dofinansowanie terrorystów, zyskają przedsiębiorczy amerykanie, poprawi się rynek pracy w ameryce, poprawią się relacje Polski z USA porównując ostatnie kilkanaście lat, prezydent w końcu będzie logicznie myślał w przeciwieństwie do Obamy
  • Odpowiedz
@peperepe
na pewno będzie lepiej niż za Obamy, Trump to nie jest polityk tylko filantrop PRACODAWCA -> człowiek, który tworzy miejsca pracy, więc lepiej dla USA żeby kierował państwem taki ktoś niż laureat pokojowej nagrody nobla, który w tym samym czasie prowadził kilka działań wojennych. Niech ta obłuda i sztuczna poprawność polityczna się wreszcie skończy.

Nie, w żaden mur nie wierze, jak nie wierze w sztamę z Putinem. Myślę jednak, że
  • Odpowiedz