Nocne Ama. Żyję w psychozie, derealizacji, alkoholizmie, i różnych innych określeniach oderwania od rzeczywistości. Czytam książki o filozofii i próbuję sobie sam pomóc. Żyjąc codziennie w pracy, z ludźmi itp próbuję robić wszystko aby wypaść jak najlepiej, nie czuję swojej osoby i nie umiem się przedstawić kim w rzeczywistości jestem. Teraz szef mnie zatrudnił na sushi mastera i myślę że jestem dobrym szefem kuchni aczkolwiek ryż ledwo mi wychodzi ale każdemu mówię że jestem zajebisty (umiem wykonać słabo mi idzie z przygotowaniem). Wasze pytnia pomogą mi dojść do tego o co mi chodzi i co próbuję zdziałać widząc świat w którym wszystko jest po mojej myśli. Zapraszam #ama #filozofia #psychologia
na zdjęciu jest moje sushi aby wam pokazać że zajebiście mi wyszło aczkolwiek przez to że byłem na kacu nie umiałem się zabrać za zmywanie
@Ponczka: zacząłem uczęszczać do zespołu ludowego w wieku 14 lat, wtedy poznałem moich przyjaciół. Miesiąc po zapisach pojechaliśmy w góry całym zespołem i tam pierwszy raz szklankę spirytusu wypiłem. Od tamtego czasu ze znajomymi tak najlepiej spędzamy czas
@PRZ_SZLOSC: lubię słuchać znajomego, który rozkłada każdą myśl na czynniki pierwsze. Czytam z zainteresowania, aczkolwiek sam siebie chciałbym rozłożyć na pierwszy czynnik (czyt. myśli)
@jurek-xd: bardzo łatwo. Paliłem dużo marihuany w tym czasie i wszystko mi się udało w mgnienia oku bez stresu. 2 lata później zacząłem odczuwać objawy psychozy
@takie_chwile_jak_te: jest to tempura. Ciasto sprowadzone z Hiszpanii do Japonii wiele lat temu. Robi się z tego masę "naleśnikową", obtacza różne rzeczy i smaży na głębokim oleju
Mój 9 letni syn tworzy muzyke w fl studio to jego pasja Ma 0 wyświetleń na youtube czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
#ama #filozofia #psychologia
na zdjęciu jest moje sushi aby wam pokazać że zajebiście mi wyszło aczkolwiek przez to że byłem na kacu nie umiałem się zabrać za zmywanie
Komentarz usunięty przez autora