Aktywne Wpisy
calban +1182
#powodz
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
lorquu +625
#powodz No tak bo czasu było mało żeby s--------c…
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@peperepe: Niby tak, ale wychodzi, że cały marketing i koszty udziału w przetargu idą do piachu.
@peperepe: Caracale i PATRIOT wybrał poprzedni rząd, a ogłosił wybór Bronisław podczas kampanii prezydenckiej. Wszystko zostawili PiS-owi, a Caracale uwaliło nie tyle MON, co Ministerstwo Rozwoju.
@peperepe: A może tak robić. To jest dozwolone, Mielec je produkuje;]
@peperepe: W nagłej potrzebie operacyjnej, a taka jest ze śmigłowcami to cóż wykonalne.
Wycofanie wojsk z Iraku, orliki, podniesienie pensji nauczycieli i służbie zdrowia, podniesienie wieku emerytalnego mundurówki, ustawa dezubekizacyjna, więcej nie chce mi się szukać. Rzeczywiście zero. Zero z ciebie.
@fidelxxx: Po strajkach.