Aktywne Wpisy

SzybkiBLN +946
Mirki i Mirabelki, dotarła do mnie smutna wiadomość, odszedł od nas śp. @Dutch, osoba która spędziła tu prawie 12.5 roku. Można go było najczęściej spotkać na tagu #prawo w końcu był prawnikiem. Niestety przegrał z choroba, która za szybko go nam zabrała. Jeszcze miesiąc temu umawiałem się z nim na #p--o, niestety nie było nam dane wypić tego ostatniego kufla. Facet o dużej inteligencji, wiedzy i humorze. Spoczywaj

Bezbolesne i szybkie sposoby na #samobojstwo?
Pociąg i samochód odpada, leki też.
Myślałam o powieszeniu ale raczej w ramach złamania rdzenia niż uduszenia. Co jeszcze? Czad? Proszę Mirków o zarzucenie pomysłami
Pociąg i samochód odpada, leki też.
Myślałam o powieszeniu ale raczej w ramach złamania rdzenia niż uduszenia. Co jeszcze? Czad? Proszę Mirków o zarzucenie pomysłami

potrzebuję pomocy z #javascript #jquery – jak zrobić pop-up, który uruchamia się po wejściu na stronę. Owy pop-up ma się wyświetlać tylko raz (odczyt z cookies) na 7 dni. Nie mam pojęcia, jak podpiąć pod to cookies. Okno modalne normalnie mi się wyświetla (po 5 sekundach), tyle że chciałbym, by wyświetlało się tylko raz. Przerobiłem wujka Google, ale mimo to nie potrafię tego ugryźć ( ͡° ʖ̯ ͡°) Pomóżcie JS-owi Ninja!
if (!getCookie("popupts")) {// otworz popup tutajsetCookie("popupts", 1, 7);}setTimeout(function() {$("[data-remodal-id=window-modal]").remodal().open();
}, 5000);
$(document).ready(function() {setTimeout(function() {
$("[data-remodal-id=window-modal]").remodal().open();
}, 5000);
});
tylko raz alert wyskakuje. potem musisz usunać cookies/znienić NAZWE_CIASTECZKA
przetestuje - zmien nazwe ciasteczka na cokolwiek, klinij RUN. będzie alert. kliknij znowu. nie ma.