Aktywne Wpisy
JakDorobic_com +194
Przed Wami kolejne #rozdajo, ponownie z motywem sportowym (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
Mamy dla Was wartościową nagrodę w postaci odżywki białkowej WPC o smaku kawowym z limitowanej edycji Kevin Levrone (proszek, 2 kg). Wartość rynkowa nagrody to co najmniej 169 zł!
Białko możecie sami spożyć, dać komuś na prezent lub sprzedać z zyskiem! Data przydatności to
Mamy dla Was wartościową nagrodę w postaci odżywki białkowej WPC o smaku kawowym z limitowanej edycji Kevin Levrone (proszek, 2 kg). Wartość rynkowa nagrody to co najmniej 169 zł!
Białko możecie sami spożyć, dać komuś na prezent lub sprzedać z zyskiem! Data przydatności to
thorgoth +48
Sopot mistrzem Polski. Dzietność w wysokości 0,69, najniższa w kraju, blisko najniższej w Europie. Owacje, oklaski, medale dla Sopotu.
Zgodnie ze statystyką WWF, gatunki zagrożone posiadające dzietność poniżej 0,8 to już skrajne zagrożenie wymarciem. Niedługo homo zoppotus trzeba będzie odłowić i rozmnażać sztucznie, żeby nie wygineli doszczętnie.
Jednocześnie:
- powiat sopocki jest jednym z najbogatszych w Polsce, dochód na głowe bliski 10k brutto
- doskonała sytuacja z usługami publicznymi, wolne miejsca we wszystkich żłobkach i przedszkolach
Zgodnie ze statystyką WWF, gatunki zagrożone posiadające dzietność poniżej 0,8 to już skrajne zagrożenie wymarciem. Niedługo homo zoppotus trzeba będzie odłowić i rozmnażać sztucznie, żeby nie wygineli doszczętnie.
Jednocześnie:
- powiat sopocki jest jednym z najbogatszych w Polsce, dochód na głowe bliski 10k brutto
- doskonała sytuacja z usługami publicznymi, wolne miejsca we wszystkich żłobkach i przedszkolach
Dostałam w pracy do wypełnienia oświadczenie o dochodach na osobę w gospodarstwie domowym z ostatnich trzech miesięcy. Sprawa wygląda tak że ponad pół roku temu wyprowadziłam się z domu całkowicie, przyjeżdżam raz w miesiącu na obiad o ile znajdę czas, ale zameldowana wciąż jestem. Mieszkam jakieś 80 km od domu z chłopakiem.
No i zdania są podzielone, moja mama i tata upierają się, że muszę wpisać rodziców i młodszego brata, z którymi jestem zameldowana, starszy brat i siostra mówi że siebie i chłopaka. Ludzie z pracy tak samo podzieleni, a jeszcze niektórzy mówią że mam wpisać tylko siebie.
Jak wypełniałam takie oświadczenie na studiach to wpisałam rodziców i rodzeństwo no ale wtedy z nimi mieszkałam przez trzy dni w tygodniu więc wpisałam wszystkich. No i kwestia jest jeszcze taka że przez jakiś czas pracowałam bez umowy więc niby dochód był 0, ale nie wymagają umów więc mogę wpisać chyba to co dostawałam?
Podpowie mi ktoś kogo mam brać pod uwagę?
#pytanie #finanse (?)