Wpis z mikrobloga

• 0
@Zergall nie mam pryszczy akurat to co widać to krótki które mam jak czasem coś zjem ale są praktycznie niewidoczne jak widać, bo pisałam już, że nie mam na sobie nic matujacego tylko lekki krem bb.
  • Odpowiedz
@hemoglobinka: Polskie są słabe bo to zwykły fluid wymieszany z bazą pod podkład i strasznie przesuszają. Koreańskie mają bardzo mocne krycie żeby wyrównać koloryt i ukryć niedoskonałości bo niestety większość azjatek ma skórę tłustą (wśród kremów bb przeważają te dla cery tłustej i mieszanej).
Wypowiadam się z doświadczenia a nie chęci wywyższenia się. Ale widać że tyłek zaszczypał skoro dostałam taką odpowiedź.
  • Odpowiedz
@blondeblossom: Zaszczypal bo wypowiedz zaczęłaś od zdania, że ściemnia zakładając że tak jak i ty używa koreańskich xD Przecież to takie oczywiste. Twoja wypowiedź nie sugerowała, że chcesz jej coś doradzić bo masz doświadczenie tylko wyjechałaś z tą ściemą.
  • Odpowiedz
@hemoglobinka: No bo słowo ściema brzmi strasznie poważnie.... Takie gimbosłowo użyte w wypowiedzi raczej sugeruje żeby taką wypowiedź czytać z przymrużeniem oka.
To jest mirko i tu niezbyt często dyskusje są prowadzone w poważnym tonie.
Więc nic nie było pisane w formie pocisku krwinko z hemoglobinko.
  • Odpowiedz