Aktywne Wpisy
iceman0392 +40
EditorTM +74
Poszedłem dzisiaj na spacer po osiedlu i to jest horror - dosłownie w każdym bloku kundel lub kilka kundli ujada na balkonie. Czy to społeczeństwo któremu tak bardzo przeszkadza płacz dzieci nie słyszy tego ujadania od rana do wieczora? #psy #psiarze #patologiazmiasta

Wolam @Lemartez.
#vmware
Do tego laba postawić i dlubac
DCD jest ... trudno powiedziec - dopiero zaschedulowany. Niestety sama forma egzaminu jest "dziwna" i w stylu odpowiedzi inzynierów "To zależy" - słyszałem o przypadkach ze niektorzy podchodzili do niego 3-4 razy...
Odezwe sie po tym
https://paulgrevink.files.wordpress.com/2015/02/vdca550-study-guide-complete-20150131.pdf
no i tutaj za przeproszeniem do usranej smierci powtarzac trzeba ;)
1. umiejetnosc czytania pytan - co od admina jest koniec koncow oczekiwane.
2. Presja czasu. Generalnie akceptowanym zalozeniem jest, ze jezeli potrzebujesz sprawdzac dokumentacje do ktorej masz dostep - to nie jestes przygotowany :P Sprawdzanie dokumentacji na slabo dzialajacym srodowisku wystawionym z US jest olbrzymim problemem.
Jezeli chodzi o sam egzamin to rekomendowlbym tez rejestracje na wczesne godziny ranne u nas
Powiem tak ... ja swego czasu slyszalem ze ludzie bardzo narzekali w PL na zdawanie DCA, dlatego jedyne centrum, ktoore je realizowalo zaprzestalo (Hector) poniewaz problemy byly spowodowane jakoscia polaczenia do srodowiska i nie ponosili za to odpowiedzialnosci.
Jesli masz blisko - to chyba polecalbym Prage. wiecej jak cos to na PW ;)