Aktywne Wpisy
Duza-fajka +329
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Drugi wymyśla sobie historyjkę i na oficjalnym tagu serwera piszę o tym ze popelnilem samobojstwo i ze moja matka do niego dzwonila za co moglbym isc do prokuratury a oni mieli by wywalone jak z Gdyni do Katowic ze został sobie użyty tag #pasta.
Trzeci aka Gadsu biega sobie pod depo i podbiega do losowych ludzi piszac ze wyruchal im matki...
a mi dajecie bana bez zadnego wytlumaczenia na miesiac? :D co to k---a ma byc? Ja tu zgłaszam issue Romantycznemu_Romanowi, gadamy o tym na dachu, ide spać, budzę się i mam bana na miesiac bez zadnego słowa od administracji??? Mam 1248702140 punktów z sms shopu ktore to rzekomo poszly na utrzymanie serwera a wy nie jestescie w stanie sie odezwac zanim kogos wybanujecie? no bedzie ze placze na wykopie ale ktos poswieca ten tydzien - dwa a wy bez slowa go banujecie na miesiac. Jeszcze jakis tutor co nigdy w zyciu z nim nie gadalem.
btw. gl w zglaszaniu za multi
#mirkots
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Nic o tym nie wiemy. Przekazujemy sprawę
Zdanie było bardzo proste: nie mamy dowodów, że to jego konto, ale jeśli Ty jesteś w stanie to udowodnić, to dajesz, bo multikonto będzie dodatkowo