Jesteście idiotami. Dostajecie możliwość pytania o co tylko chcecie osoby, która żyła w świecie, który będzie znany wam wyłącznie z filmów, a hejtujecie, że hurr durr zły człowiek, a fejm mu się nabija. Myślicie, że jego obchodzi fejm? Typ ma #!$%@?. Mnie jara jego światek i chciałbym trochę go obczaić, więc nie utrudniajcie mi, pozdrawiam. #afera
Mnie jara jego światek i chciałbym trochę go obczaić, więc nie utrudniajcie mi, pozdrawiam.
@SzkolneKontoWykopowe: Gratuluję. Na pewno jarałby Ciebie jeszcze bardziej, jakby to akurat Twoją matkę, żonę albo córkę uczył zasad miłości przuszkowskiej.
@SzkolneKontoWykopowe: Truizm i w dodatku nieprawdziwy. Każdy na świecie jest zależny od innych ludzi. Nikt nie żyje w próżni, ile by tych pieniędzy nie posiadał.
Dostajecie możliwość pytania o co tylko chcecie osoby, która żyła w świecie, który będzie znany wam wyłącznie z filmów, a hejtujecie, że hurr durr zły człowiek, a fejm mu się nabija. Myślicie, że jego obchodzi fejm? Typ ma #!$%@?. Mnie jara jego światek i chciałbym trochę go obczaić, więc nie utrudniajcie mi, pozdrawiam.
#afera
@SzkolneKontoWykopowe: Gratuluję. Na pewno jarałby Ciebie jeszcze bardziej, jakby to akurat Twoją matkę, żonę albo córkę uczył zasad miłości przuszkowskiej.