Aktywne Wpisy

PrzegrywNaZawsze +305
Eh wspominam stare dobre Mirko. Kto pamięta takie nicki jak marianbaczal, FilzofujacaCalka, SamiecAlfa, SamGamgee, pitrasia, policjaa, Gruszka92, tych dwóch co mieszkali na Bali. Kiedyś to było mirko, teraz nie ma mirko #mirko
Weźcie mi to wyjaśnijcie, bo nie jeden raz jestem świadkiem podobnych sytuacji. Weźmy przykład imprezy: WESELE
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,

Cele są takie:
1. Bieg Niepodległości - 11. listopada
2. Redukcja ile wlezie - do końca roku
3. Mądra masa oraz odbudowa bazy pod dwubój - po nowym roku pewnie gdzieś do maja.
4. Inne pierdoły
Rozpisałem na 10 tygodni Madcow 5x5. Dodałem do tego niewielką ilość Power Cleanów i ciężkich Front Rack Holdów źeby nie zapomnieć pewnych rzeczy i dać stymulację szybkościową i obciążeniową. Do tego bieganie, łapy, brzuch.
Ciężary na razie spokojne. Pewnych rzeczy jak wyciskania na ławce czy przysiadów tylnych nie robiłem długo (lub robiłem rzadko) więc muszę się tego nauczyć trochę od nowa. Np. mój kark bardzo odzwyczaił się od tego, że leży na nim coś ciężkiego i metalowego i taki dyskomfort bardzo przeszkadza.
Do planu dodałem czwarty dzień z ciężkimi singlami.
Plan pod poniższym linkiem
KLIK
Oraz notatki z dzisiaj (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
KLIK
#bertitrenuje