Aktywne Wpisy
OCIEBATON +1801
Jacyś 18 letni gówniarze na wykopie mi mówią że głosując na PO wybrałem znowu bandę czworga XD
#!$%@? dzieciaku jak PO rządzili to prosiłeś mamę o 2 zł na picie (pewnie nadal to robisz)
#wybory
#!$%@? dzieciaku jak PO rządzili to prosiłeś mamę o 2 zł na picie (pewnie nadal to robisz)
#wybory
paxtax +54
To wy chcecie wpuszczać uchodźców, chcecie wyższego wieku emerytalnego?
#polska #wybory #wydarzenia #chwalesie
#polska #wybory #wydarzenia #chwalesie
#gownowyborcze
Te artykuły są na tak #!$%@? poziomie, że jedynym osobnikiem zdolnym do pisania takich głupot jest Praptak aka @pefc:
Wszystko, nołlajfie. :)
Zaczynając od tego, jaki jest związek Ku Klux Klanu, z Walusiem. Na Czerskiej widać, znajomość geografii jest na niskim poziomie, skoro USA mylą im się z RPA.
W sumie najlepsze jest to, że Gazeta od dawna poświęca uwagę ONR, nawet za czasów gdy organizacja ta nie liczyła nawet 100 ludzi w swoich szeregach. :)
Ale przynajmniej jest przynajmniej jeden plus, tej ciągłej nagonki. ONR chyba jeszcze nigdy nie liczył tylu ludzi. Za czasów mojego stażu, byłem jedyną osobą w mieście która kandydowała do ONR - obecnie z tego co mi wiadomo jest ich ponad 10. :)
To jest metafora, napisane jest "jak...". Ale spokojnie, jak w końcu będziesz zdawał maturę i nadrabiał zaległości ze swojego ojczystego języka (z którego to jesteś tak dumny, a prawie w każdym poście dalej popełniasz błędy interpunkcyjne), to może wzbijesz się na ten jakże wysoki poziom, pozwalający na odróżnienie przenośni od pisania o faktach.
Ponawiam pytanie, co w tym artykule jest kłamstwem?
Nie musisz mnie marny trollu pouczać, czym jest metafora, bo w porównaniu do ciebie, wiem to bardzo dobrze. :>
No ale gdzie są te podobieństwa ONR z KKK? ONR zabija murzynów, jest antykatolicki?
@RT_NR: Ja ci go chyba zostawię bo on nie ogarnie dwóch osób które do niego piszą ;P
Nie zostawiaj mnie z nim, ja już się z nim w przeszłości dość nagadałem, a i tak do jego pustego łba niewiele trafiło.
To po co to wrzucasz z ironicznym komentarzem, skoro wg ciebie w tym artykule nie ma żadnych przekłamań i odpowiada on rzeczywistemu poparciu ONR dla Walusia?
Widzę tam polską mutację faszyzmu pod nazwą narodowy radykalizm, ktora tak jak odpowiednik niemiecki (nazizm) i wloski (faszyzm) posługuje się salutem rzymskim, jest ruchem rasistowskim, nacjonalistycznym i homofobicznym. Jest ruchem, ktory doprowadził do największej wojny w historii ludzkości w imię swoich chorych idei supremacji
Osoby która pisze takie rzeczy, nie da się nie nazwać inaczej jak idiotą. Dobrze, że jesteś tylko małym internetowym hejterem:
1. W gimnazjach uczą już tego, że nacjonalizm to nie nazizm, jak widać do twojej małej główki to nie trafia.
2. Polscy narodowcy nigdy nie odwoływali się
Fakt, on to już tutaj wcześniej udowodnił. Sam się przyznał, że to konto to nowe wcielenie: @Praptak: - tam dostał bana za trolling, teraz czekam aż dostanie go ponownie.
Kolejny nacjonalista, ktora nie umie czytać ze zrozumieniem, jesteś kumplem RTNR ze szkoły średniej i też jeszcze matury nie miałeś? W czasach międzywojnia powstawały w m.in. Europie ruchy nacjoanliastyczne, we Włoszech faszyzm, w Niemczech nazizm a w Polsce narodowy radykalizm, które wyrosły na tych samych fobiach społecznych i miały bardzo podobne poglądy na większość spraw społeczno - historycznych.
Cytuję tutaj polskiego nacjonalistę Romana Dmowskiego:
Gdybyśmy byli podobni do dzisiejszych
Tym zdaniem pokazałeś, że gówno wiesz. A teraz #!$%@? do książek.