Wpis z mikrobloga

@KiciurA: Mi zawsze dziewczyna marudziła, że jej spać nie daję zapalonym światłem, odkąd kupiłem to ustrojstwo to chyba z 40 książek rocznie czytam.
  • Odpowiedz
@keltan: rozumiem dziewczynę bo też mam problem ze spaniem przy świetle. Teraz mniejszy niż kiedyś ale jednak. Ja bardziej kupiłam, żeby przestać kupować książki bo po ostatniej przeprowadzce to myślałam, że mnie chłopaki zabiją :D
  • Odpowiedz
@keltan: @Oinizrum: @MaxDamage: powiem wam, że tak patrzę na niego i patrzę i napatrzeć się nie mogę. Naprawdę nie sądziłam, że ten wyświetlacz jest aż taki...no taki... no brak mi słów! :) Już nie mogę się doczekać aż wrócę do domku i zacznę użytkować :)
  • Odpowiedz
@KiciurA: A jaki zakupiłaś: "Acceptable" czy "Good". W "dobrym stanie" kosztuje obecnie 98 euro (z polskim VAT) czyli około 430 zł. Korci mnie również aby kupić używkę, bo na promocję nówki się spóźniłem.
  • Odpowiedz
@qaqa: Ja używam umiarkowanie podświetlenia i mam prawie zawsze tryb samolotowy włączony (wifi się przydaje jak czytając, zaglądasz do wikipedii co by wytłumaczyło jakieś słówko). Czytając średnio około godzinę dziennie, bateria starcza mi spokojnie na miesiąc.
  • Odpowiedz
  • 1
@KiciurA swietny wybor kolezanko, moj dotarl w poniedzialek. Kupiony u Niemca, stan "Acceptable", wyszlo leciutko ponad 350 zl ze wszystkim. Jest nowy, poza jedna ryska 2 mm w miejscu gdzie etui lapie rogi.
Dziekuje, pan Amazon!
  • Odpowiedz