Aktywne Wpisy

teslamodels +61
Mój największy życiowy sukces to brak gówniaków.
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°

Runaway28 +35
#przegryw chuop na kolację zrobił sobie steka z pieczonymi ziemniakami i brokułami na parze( ͡° ͜ʖ ͡°)
![[AMA] Paweł Fajdek, pięciokrotny mistrz świata w rzucie młotem](https://wykop.pl/cdn/c0834752/cb6c48282d3c4c70261f8afb5f9fa77e36d122724502ac5937f39f268d049939,q70.jpg)

Jestem inzynierem. Pracuje sobie od 5 tygodni w nowej firmie na kontrakcie (poki co na 3 msc).
Zamowili komputer tydzien przez tym jak zaczalem (stacja robocza z Dell'a).
Komputera nie bylo i nie bylo i nie bylo.. Tydzien temu otworzylem ticket w IT support, ze nadal nie mam kompa (mam zastepczego gowno Latitude'a, na ktorym nie moge robic polowy rzeczy ktore powinieniem).
Odbijanie ticketa przez dobre iles dni.
W koncu dostaje wiadomosc dzis rano, ze ... komputer dotarl do naszej siedziby w Belgii (taka procedura dziwna.. Dell wysyla do Belgii, a dopiero stamtad do innych biur, np naszego w #uk ) ale ... prawdopodobnie zostal ukradziony**.
To trzeba byc zdolnym... Komp dotarl tam 7 pazdziernika, wiec przez prawie 2 tygodnie nikt nie zorientowal sie (i pewnie gdyby nie moj ticket to mozliwe ze nigdy by sie nie zorientowali), ze komputer warty grubo ponad £2000 po prostu zniknal... Zenada...
#korposwiat #pracbaza #gorzkiezale
@trustME:
Czemu? Pracuję w drugiej firmie w UK jako programista i jak na razie w obu wybrałem sobie komp jaki chciałem i nie było problemu
Komentarz usunięty przez autora