Aktywne Wpisy
Kearnage +49
Czy za 3-5 tys. da się kupić jakieś auto w które nie będzie trzeba władować 20 tys. w naprawę, żeby przeszło przegląd? Na jakie modele zwracać uwagę (zarówno pod kątem pozytywnym ale i też negatywnym).
Moje wymagania:
- radio
- klimatyzacja
- oszczędny silnik
Moje wymagania:
- radio
- klimatyzacja
- oszczędny silnik
Ciekawa rzecz całkiem :) Zwłaszcza te bilety ulgowe i zniżki :P
Należy ktoś może już?
korzystaj z przywilejów!
Oferta przywilejów dla członków Klubu Absolwentów AGH:
Możliwość korzystania ze zniżek na wybrane towary i usługi w obrębie jednostek AGH oraz instytucji współpracujących. Korzystanie z oferty zniżek możliwe jest po wcześniejszym okazaniu imiennej karty Klubu. Szczegółowe informacje dostępne na stronie z ofertą zniżek.
Otrzymywanie pocztą elektroniczną newslettera, zawierającego informacje dotyczące działalności Klubu oraz Akademii Górniczo-Hutniczej.
Otrzymywanie zaproszeń na wydarzenia, konferencje, spotkania organizowane w ramach działalności Klubu.
Możliwość kontaktu z członkami Klubu za pośrednictwem Działu Informacji i Promocji AGH (zgodnie z Regulaminem Klubu Absolwentów AGH).
Kształtowanie działalności Klubu poprzez własne inicjatywy.
#agh #krakow
Ale ja na przykład dowiedziałam się dopiero dziś z fb AGH, a myślę, że więcej osób jest tego nieświadomych :)
A sprawa całkiem fajna.
@pilot1123: no właśnie nie wiem :P
@agaja sam też nie wiedziałem więc pewnie jest sporo osób, które nie mają o tym pojecia
http://www.klubabsolwentow.agh.edu.pl/klub-absolwentow-agh/znizki-dla-czlonkow-klubu/
@Nort: @agaja:
Chociażby tańsze noclegi w hostelach AGH.
Mam kartę od roku, nie korzystałem z jej przywilejów.
Chcesz poczuć drugą młodość? ( ͡° ͜ʖ ͡°)