Aktywne Wpisy

Duzy_Kotlet +60
źródło: temp_file8627646162584045317
Pobierz
hrumque +50
#yanosik koniec. Odinstalować trzeba.
To jest przegięcie
Nie dość, że spam ciągle "postaw nam kawę lub włącz subskrypcje", to jeszcze nonstop rozładowuje mi baterie w telefonie. W nocy, nie w aucie, nie w ruchu, Yanosik APK wyłączone, wszystkie uprawnienia do samo-uruchamiania się pozbierane... A rano sprawdzam czemu pusta bateria? Janosik w tle wpierdziela. Dlaczego był uruchomiony? Ja go na 100% nie uruchamiałem, ostatnie 2 tygodnie to już nonstop tylko "wymuś
To jest przegięcie
Nie dość, że spam ciągle "postaw nam kawę lub włącz subskrypcje", to jeszcze nonstop rozładowuje mi baterie w telefonie. W nocy, nie w aucie, nie w ruchu, Yanosik APK wyłączone, wszystkie uprawnienia do samo-uruchamiania się pozbierane... A rano sprawdzam czemu pusta bateria? Janosik w tle wpierdziela. Dlaczego był uruchomiony? Ja go na 100% nie uruchamiałem, ostatnie 2 tygodnie to już nonstop tylko "wymuś
źródło: temp_file328270129226359409
Pobierz

Tak się ostatnio zastanawiałem, jak będzie z wysyłaniem zwierząt na marsa, takich jak krowy.
Mleko oraz mięso to dość istotne źródła białka, a samą soją ciężko wyżyć.
Czy krowy będą poddawane ćwiczeniom jak astronauci, co by im przez 6 miesięcy lotu nie zanikły mięśnie?
Bez większego problemu można skomponować pełnowartościową dietę wegańską.
Utrzymanie na Marsie zwierząt hodowlanych będzie bardzo kosztowne, nieprędko ktoś się na to zdecyduje.
@kol0: no raczej
A tak na serio to na początku nikt się nie będzie pieprzył w mięso. Będą jeść głównie to co da się na Marsie wyhodować. Wątpie żeby jakiekolwiek zwierzęta przetransportowali przez pierwsze kilkadziesiąt lat. Ale jak już się zdecydują to wątpie żeby kilka miesięcy 0g sprawilo że krowa pod opieką weterynarzy stała się niezdolna do urodzenia kolejnych na miejscu. Ludzie po
źródło: comment_jnt5UWzPkHKTqf3fNcTYmNEu0VphI5y6.jpg
Pobierz@ja_caly_na_bialo: Dostarczanie jedzenia z Ziemi to też marna opcja, jak najwięcej trzeba produkować na miejscu.
@kol0: No i?