Wpis z mikrobloga

Beka tysiąc. Gram dziś na zamkniętej imprezie firmowej, motyw przewodni: lata 80. Wszyscy przebrani kolorowo i koszernie, ale znalazł się jeden śmieszek przebrany za

#dj #lata80 #krakow
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

a tak wogle to będzie konkurs na najlepsze przebranie. ogłoszenie wyników o 11.
trzymajcie wraz ze mno kciuki za Generała! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Pan_Mirek: również uważam, że bardzo niefajnie - miałem opory i chciałem zamazać twarz. ale z drugiej strony nie ma po co ani jak, bo i tak przez te okulary nie da się jej poznać.

no i przede wszystkim żart tego pana zasługuje na większe docenienie niż tylko parę wymuszonych uśmiechów znad korporacyjnie kupionych drinów
  • Odpowiedz
@tm0026: Nie piję tu bezpośrednio do Ciebie, ale oczywiście fotka "Jaruzelskiego" zbiera mnóstwo plusów, a spróbuj zrobić fotkę jakiejś osobie na mieście, a wykopki tak Cię zjebią w komentarzach, że odechce się wszystkiego. Banda #!$%@? hipokrytów
  • Odpowiedz
I jeszcze jedna śmieszna sytuacja, czy raczej dialog (przypominam - konwencja lat 80):

- można prosić coś polskiego?
- można, jak najbardziej. coś konkretnie?
- tak, "Kaczuszki"

IKS DE
  • Odpowiedz
@tm0026: Powiem Ci, to jest ch. Mam kolege, ktory przebral sie kiedys za Borata. To byl luz, maly pokaz jego umiejetnosci. Jak przebral sie za Stephena Hawkinga (wozek itp.) to mnie zwalil z nog :D
  • Odpowiedz