Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +248
#marszniepodleglosci
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
mirage50 +188
w TVN tradycyjnie na pasku "MARSZ NARODOWCÓW" xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
Takie volvo w dobrym stanie to ile, 15-20k zł? To co tam musiałoby być do roboty żeby to nie była zajebista oferta, ciekawe co się pod tym kryje.
#motoryzacja #samochody #olx
A patrząc na fotele i kierownicę, dawałbym 300k+
@fotograf_warszawiak: nie, ciekawi mnie tajemnica tego egzemplarza.
@der_lokomotivfuhrer: no jeśli to generalnie niedopracowana/wadliwa konstrukcja to trochę tłumaczy.
1. przebieg jak @dzikiczytelnik pisał - na pewno nie jest to nawet 400k, a znacznie więcej. Ja przy 350k mam skórę w bdb stanie, a wnętrze nie jest zniszczone,
2. obręcz kierownicy zwykle jest w tym samym kolorze co plastik w środku, tutaj jest w innym,
3. błąd poduszki może sugerować ich brak lub inne problemy,
4. check może być od gazu ale nie musi,
5. zegary
@fotograf_warszawiak: napisane że z USA ściągnięty
@fotograf_warszawiak: jest chyba az tak wyślizgana że się świeci:D
skrzynia - zapewne szarpie albo reanimacja za 4000zł, gdzie zapewne po 3 miesiącach znowu się z----e
zawieszenie - na bank będzie coś do roboty - zapewne wielowahacz + tuleje belki - kolejne miliony złotych
lekko dymi - uszczelka? turbiny? spokojnie 3000-4000zł
Jestem pewien, że za same części można tu wydać niemały worek pieniędzy, a nie będzie to koniec i jak dotkniesz się rzeczy X to posypią się rzeczy Y,Z...
@fotograf_warszawiak: Nie no, pokonałeś mnie. Wiesz, mam Alfe T.S. i jeszcze panewki się nie obróciły. Tej samej klasy argument.
Skrzynie 4T65EV i EV-GT to skrzynie GM zaadoptowane do sześciogarowych Volvo (skrzynia przez to ma dziwaczny kształt, bo brakuje miejsca między podłużnicami). W wersjach "nie HD" nie były zaprojektowane do pracy z takimi momentami obrotowymi co wiąże się