Wpis z mikrobloga

Dobra trochę prowo ale ... co widzicie takiego złego w tym ijustcie? mam tego moda (:3) już będzie niedługo rok i nic się nie zepsuło, oprócz problemów z odkręceniem stockowego atomizera obecnie jako zastępcza bateria z avo24 spisuje się bardzo dobrze.
#epapierosy
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gouomp: To Ty nie znaju wajpa? 60+ wajp leci bez mrugnięcia okiem.
Paliłam gruszke i winogrono, dla mnie za rzadkie to, chmurzy na evicu jakbym jarała z volisha. Nie lubiem dżaka.
  • Odpowiedz
@Waspin: Ale ja nic nie mam do ijusta i nie mówię, że jest gówniany tylko, że jest popularny wśród gimbusów co potwierdzają koleżanki wyżej. Wiadomo, że pod tagiem są i osoby starsze ale moim zdaniem większość to dzieciarnia.
  • Odpowiedz
@Mireczka_: jak przychodzą starsi ludzie i inni też, którzy chcą dopiero zacząć korzystać z e-papierosów to zawsze zaczynam od vype (obie wiemy dlaczego( ͡° ͜ʖ ͡°) ), ale mówię tu o starszych klientach, którzy mają już swoje e-p-------y (najczęściej zwykły P1) i mimo moich tłumaczeń i wielokrotnych prezentacji nadal przychodzą do mnie, żeby wymienić im grzałkę, albo zalać a raz na jakiś czas zdarza się też
  • Odpowiedz
@Mireczka_: a co do DJ - gruszka i winogrono są z DJ.EU - najgorsze g---o jakie może być wśród olejków. Ja uwielbiam jagodę z Jacka wyprodukowanego w Chinach. EU są dużo rzadsze i strasznie zapychają grzałkę. Chińskie też dziełami sztuki nie są, ale właśnie jagoda z DJ to mój drugi ulubiony olejek, zaraz po arbuzie z LQ :D
  • Odpowiedz
@gouomp: Level 48, rok temu zaczynałem od ijust2, sam robię lq, sam kręcę /albo krecilem bo ostatnio tylko notch używam/ i sam też wykonuje inne czynności niezbędne do działania ep... I właśnie z------m wam stereotyp :-D

aktualnie używam avo24 na dx75 z aku 26650
  • Odpowiedz
@coo84: no właśnie wcześniej chyba czy stock ato było z 1-2 tyg. teraz przy avo24 to sprawa drugorzędna, zmieniam jak mnie nabierze ochota :p ale jako, że mam cuboida z limitlessem plus to używam go rzadziej. No i plus, że uciągnie grzałki w jakich się przemieszczam (0.2-0.5 ohm, claptony)
@gouomp: Ja to kupiłem jak chciałem moda ale brak było kasy na coś lepszego. Teraz wymieniłem, może właśnie tak
  • Odpowiedz
@pandapl: może właśnie tak popularny wśród dzieci bo tani mnie dziwi, że w ogóle jakikolwiek papieros może być popularny wśród dzieci i że rodzice na to pozwalają. Tak, można mówić, że może o tym nie wiedzą, ale w takim razie skąd oni biorą kasę na sprzęt, grzałki i liquidy. Poza tym ostatnio była u mnie kobieta, która próbowała kupić Milda Wave'a dla syna na urodziny. W rozmowie wyszło, że syn
  • Odpowiedz
@gouomp: O.o
Przecież dzieci w wieku 14-17 lat palą p-------y (kiedyś podbił do mnie jakiś dzieciak z podstawówki i spytał czy nie dam mu fajki), zawsze to jakaś alternatywa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ijust to cena stu złotych? Dostanie na urodziny, komunie, chrzest czy inną hanukę i kupi. Plus tu dochodzi właśnie aspekt szpanu, zamiast nowymi ajfonami teraz dzieci szpanują nowymi inhalatorami narkotyku.
E-p-------y jakoś
  • Odpowiedz
@gouomp: Starsi pewnie kupują u was to g---o zwane volishem :-) Ijusta nie miałem, ale ten nieszczęsny volish trafił w moje ręce i skutecznie zniechęcił do efajek na kilka lat.
  • Odpowiedz
no właśnie wcześniej chyba czy stock ato było z 1-2 tyg.

@pandapl: no właśnie, a seryjne grzałki podpięte do czegoś normalnego wytrzymują grubo ponad miesiąc i nic im się nie dzieje
  • Odpowiedz
@waydack: ja zaczynałam od Volisha 1100, potem kupiłam 1300 i uważam, że to bardzo dobre bateryjki na start. Nadal go mam i sporadycznie zabieram ze sobą np. na imprezy.
@pandapl wiem, że dzieciaki w tym wieku palą, ale robią to raczej w tajemnicy przed rodzicami, a nie jest tak, że oni kupują im te p-------y...
  • Odpowiedz
@gouomp: @Mireczka_: Witam koleżanki, współczuję pracy w ESW :) Ja siedzę w nieautoryzowanym punkcie, więc to do czego ludzie się przyzwyczaili (p1, volishe, liqueeny)mamy. Ale oprócze tego lepsze lq nie tylko pink fury, i mody, druty, bazy, aromaty. Przyjemnie będąc trochę pasjonatem mieć wpływ na to co zamawiamy, co sprzedajemy, a co odradzamy. I wprowadzać sprzęt dobry, a nie mody typu " vype ebox" czy jakoś tak (
  • Odpowiedz