Aktywne Wpisy
Wrrronika +7
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +14
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
#epapierosy
Paliłam gruszke i winogrono, dla mnie za rzadkie to, chmurzy na evicu jakbym jarała z volisha. Nie lubiem dżaka.
aktualnie używam avo24 na dx75 z aku 26650
Że tak zapytam, jakie znaczenie ma zasilanie w momencie kiedy chmurę generuje grzałka? :->
@gouomp: Ja to kupiłem jak chciałem moda ale brak było kasy na coś lepszego. Teraz wymieniłem, może właśnie tak
@pandapl: musisz mieć jakiś wyjątkowy egzemplarz, Matuzalema wśród ijustów...
Przecież dzieci w wieku 14-17 lat palą p-------y (kiedyś podbił do mnie jakiś dzieciak z podstawówki i spytał czy nie dam mu fajki), zawsze to jakaś alternatywa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ijust to cena stu złotych? Dostanie na urodziny, komunie, chrzest czy inną hanukę i kupi. Plus tu dochodzi właśnie aspekt szpanu, zamiast nowymi ajfonami teraz dzieci szpanują nowymi inhalatorami narkotyku.
E-p-------y jakoś
@pandapl: no właśnie, a seryjne grzałki podpięte do czegoś normalnego wytrzymują grubo ponad miesiąc i nic im się nie dzieje
@pandapl wiem, że dzieciaki w tym wieku palą, ale robią to raczej w tajemnicy przed rodzicami, a nie jest tak, że oni kupują im te p-------y...