Wpis z mikrobloga

@maxmaxiu: pierwsze wydanie było coś zaraz po debacie w USA, którą pokazywali na żywo, czyli tak przed 6 i pierwsze info było o Wajdzie, później streszczenie debaty, wiem bo oglądałem to w pracy. Zresztą o Wajdzie już gadali wczoraj koło 23. Manipulacja pełną gębą, wzmianka o Smoleńsku to 4 lub 5 informacja, ale skąd wy to możecie wiedzieć, jak nie macie telewizora
  • Odpowiedz
@maxmaxiu: nie wiem o czym piszesz, ale byłem w pracy od wczoraj 7 rano do dzisiaj do 7 rano i jakoś tak jest, że w ochronie nie za bardzo jest co do roboty, po za obchodem obiektu co 1,5 godziny to oglądałem cały czas telewizor to wiem jak było
  • Odpowiedz
@maxmaxiu: ja to się tylko dziwię, że tym ludziom z tvp, itd to najzwyczajniej w świecie nie jest wstyd pracować w imię szerzenia pisowskiej propagandy. Ja wiem, pieniądze i utrzymanie rodziny ważna sprawa, ale prędzej czy później, miejmy nadzieję że prędzej, partia się zmieni...a wstyd? A wstyd pozostanie...
  • Odpowiedz
@nightrain: Nie zmienia to faktu, że informowanie o miesięcznicy (jakie to głupie słowo tak w ogóle...) jakiegokolwiek wydarzenia jest idiotyzmem w najczystszej postaci, a w przypadku miesięcznicy katastrofy smoleńskiej (szczególnie ważnej chwili dla pisowczyków, świętowanie przez karakana pod pałacem itd.) należy uznać tego typu wiadomość za przejaw miłości tvp info w stosunku do rządzącej partii. To jest oczywiste.
  • Odpowiedz
@nightrain: Przykro mi ale w zeszłym miesiącu oglądałem TVP info i generalnie był serwis jakiś, w połowie programu przerwali i reporter mówi ze teraz przenoszą się do jakiejś tam katedry czy innego kościoła i ze tam na żywo jest pokazywana miesięcznica xD Mina reportera była straszna ale widać był że musi i nie podoba mu się to. Pominę już fakt ze to nie jest rocznica tylko miesięcznica xD czekam na
  • Odpowiedz
@maxmaxiu: Polskie Radio też daje radę - w niedzielę w porze obiadowej puszczają jakieś pasmo historyczne (tzn. narodowo-cierpiętnicze). Wczoraj do niedzielnego obiadu puścili m.in. komunikat o śmierci Stalina.
  • Odpowiedz