Aktywne Wpisy
artiom143 +1
toniemojekonto1 +601
Wie ktoś może jaką w końcu kwotą zakończyła się zbiórka pieniędzy na teriapie dla szanownej pani, po słynnej akcji w Poznaniu? Czy są jakieś rachunki albo potwierdzenie, że pani faktycznie trafiła na terapię ? Większość już chyba zapomniała, a przypominam, że zbiórka pieniędzy i przeznaczenie jej na inny cel jest przestępstwem.
#poznan #pieklokobiet #pielkomezczyzn #zbiorka
#poznan #pieklokobiet #pielkomezczyzn #zbiorka
Chcialbym podzielić sie krótko moimi spostrzeżeniami na temat pc vs konsole. Otóż przez wiele, wiele dlugich lat praktycznie codziennie gralem na pc najpierw po pare h, a potem zdarzalo sie, że spedzalem dzień za dniem mając wolne i gralem. Nic innego tylko gralem. Mialem dosc dobra prace, zainteresowania, ale bedac w domu robilem tylko jedno. Niedawno pc sie zespół i postanowilem go nie naprawiać. Stał i sie kurzyl bo postanowilem ze spróbuję wytrzymac bez glupich gierek. Trwalo to wiele miesiecy i czulem ze dawne nawyki i sposób myślenia to jeden wielki rak, ktory zżerał moj cenny czas. Te wszystkie "HUR DUR PC MASTER RACE", "60 FPS", "NIE WARTO KUPOWAC KARTY GRAFICZNEJ ZA 1000 ZL DOŁOŻ KOLEJNY 1000 I MOZE WYSTARCZY DO PRZYSZLEGO ROKU NA 60 FPS" po prostu wydaja mi sie tak smieszne i dziecinne że szkoda gadać. Może to kwestia tego że troche dorosłem i mam już trochę lat na karku, może zaczalem doceniac inne rzeczy, trudno mi powiedzieć. Teraz kupilem xboxa one i powiem wam, że jestem wniebowziety. Włączam konsole w weekend, ewentualne w tygodniu po pracy jak nie m innych obowiązków, wygodnie leżąc i sie nie stresujac. Gram dla zabawy i grą się bawię. Potrafilem sie przestawic z tych wszystkich 60 fps, ultra detale itp i praktycznie nie zwracam na to uwagi, bo po prostu cieszę sie rozrywką. Polecam ten styl życia. Czas spedzony przy konsoli w porównaniu do pc radykalnie sie zmniejszył i po wylaczeniu konsoli nie czuje tego zmeczenia i presji jak po nawalaniu w gierki na pc. Nie chcę wywoływać żadnej gównoburzy, taka oto moja refleksja i spostrzeżenia. Też ktos tak uważa? Zapraszam do kulturalnej dyskusji.
Te wszystkie wojny są nakręcane są przez gównoportale. Wychodzi jakaś gra na konsole i zaraz milion porównań na której konsoli będzie więcej fps i gdzie krzaki wyglądają ładniej. Oczywiście pod artykułem gównoburza, kliknięcia rosną reklamodawcy zadowoleni, a pseudo redaktorzy zacierają ręce.
Ja mimo że posiadam konsolę, to jednak lepiej gra mi się na PC. Bardziej wczuwam się w klimat czy coś
@xerxes931:
@Krople_do_nosa:
@Kiedys_Mialem_Fejm:
@tester_rzeczy:
@KwasneJablko:
@Croudflup: No dokladnie. Cieszę sie że nie jestem osamotniony. Zreszya większość ogarnietych życiowo moich znajomych ma takie samo zdanie. Nawet bym powiedzial że granie ma pc jest w pewnym stopniu uzależniające, gdyż występuje to dziwne ciśnienie i po pewnym czasie nie czujesz juz samej przyjemnosci z gry jak na konsoli. Dodam, że te wojenki nie tylko pc vs konsole,
@nukleon: nie rozumiem tego zdania z dmuchaniem w mikrofon
Siedzieć w pracy przy kompie a potem wrócić do domu i żeby oddać się hobby miałbym dalej przy kompie siedzieć? No way. Nawet biurka w domu nie mam.