Aktywne Wpisy
Tacho_ +29
Pytanie do dzieciatych facetów ...
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Davvs +584
Prezes Prawa i Sprawiedliwości Jarosław Kaczyński nie zamierza debatować z przewodniczącym Rady Europejskiej Donaldem Tuskiem.
Mówiąc krócej, Kaczyński przestraszył się Tuska.
*początek debaty*
Donald - dlaczego nie poprzesz mnie na prezydenta Europy
Jarek - bo nie drogi kolego, chcemy cie w Polsce postawić pod Trybunał Stanu, dlatego
*koniec debaty*
@nightrain: cytując słowa JE Donalda Tuska:
Najpierw trzeba wyjaśnić jaki Tusk miał wpływ na Amber Gold, zbadać 8 lat afer, sprawiedliwie osądzić.
Jeśli po tym Tusk nie będzie miał kary więzienia to wtedy można rozmawiać.
@nightrain: Skoro mają inne poglądy to chyba właśnie było by o czym rozmawiać...
o czym ten karakan mówi xD
@podbrodek: A miał jakiś? Jeżeli wiesz coś więcej, niż powszechnie wiadomo i nie są to wyssane z palca insynuacje, wypadałoby się podzielić jakimiś szczegółami. Jeżeli nie, chciałbym się dowiedzieć, jaki miałeś wpływ na afery pedofilskie w Kościele Katolickim.
@Goofas: czyli gdy Komorowski nie chciał debaty przed wyborami to przestraszył się swoich oponentów?
@gosvami: W przypadku Komorowskiego to była raczej arogancja. Mam wrażenie że tak uderzyły mu do głowy sondaże i też poziom niektórych przeciwników (Tanajno, Kowalski, Braun, Ogórek) iż uznał że wspólna debata... Nie przystoi hrabiemu dyskutować z plepsem ;)
Za tą arogancję zapłacił porażką w wyborach.