Wpis z mikrobloga

@Goofas: Widocznie Jarek ma inny pogląd na Europę i Polskę, wolno mu tak działa demokracja, serio nie mają o czym gadać. A debata to by było tylko medialne show, jak chcą rozmawiać, niech idą do knajpy i przy piwku porozmawiają.
@Goofas: mówiąc krócej, o czym ma rozmawiać z Tuskiem?
Najpierw trzeba wyjaśnić jaki Tusk miał wpływ na Amber Gold, zbadać 8 lat afer, sprawiedliwie osądzić.
Jeśli po tym Tusk nie będzie miał kary więzienia to wtedy można rozmawiać.
@Goofas: cytujesz niedokładnie. W. Cz. poseł Jarosław Kaczyński powiedział tak:

Proszę państwa, ja nie jestem w stanie rozmawiać z panem Tuskiem, ani o tym, żebym został świadkiem koronnym małym albo dużym, albo mhm zgodzie na karę, no krótko mówiąc - nie ma o czym rozmawiać. On nie jest partnerem politycznym.

o czym ten karakan mówi xD
Najpierw trzeba wyjaśnić jaki Tusk miał wpływ na Amber Gold

@podbrodek: A miał jakiś? Jeżeli wiesz coś więcej, niż powszechnie wiadomo i nie są to wyssane z palca insynuacje, wypadałoby się podzielić jakimiś szczegółami. Jeżeli nie, chciałbym się dowiedzieć, jaki miałeś wpływ na afery pedofilskie w Kościele Katolickim.
@Goofas:
@gosvami: W przypadku Komorowskiego to była raczej arogancja. Mam wrażenie że tak uderzyły mu do głowy sondaże i też poziom niektórych przeciwników (Tanajno, Kowalski, Braun, Ogórek) iż uznał że wspólna debata... Nie przystoi hrabiemu dyskutować z plepsem ;)

Za tą arogancję zapłacił porażką w wyborach.