Aktywne Wpisy
ZielonaOdnowa +40
Mam maly przydomowy sad, wlasciwie ciagle w trakcie tworzenia od trzech lat od kiedy tu mieszkam.
W pewnym momencie, pod wplywem kanalu na yt "polskie superowoce" pomyslalem ze oprocz standardowy wisni, jablek porzeczek, borowek czy malin chcialbym troche mniej spotykanych owocow, posadzilem aronie, rokitnik, pigwowiec japonski i jagode kamczacka, planuje jeszcze wiosna acerole, swidosliwe, actinidie (minikiwi) i roze jadalna.
Macie moze jakies propozycje innych malo popularnych a ciekawych krzewow lub drzew owocowych
W pewnym momencie, pod wplywem kanalu na yt "polskie superowoce" pomyslalem ze oprocz standardowy wisni, jablek porzeczek, borowek czy malin chcialbym troche mniej spotykanych owocow, posadzilem aronie, rokitnik, pigwowiec japonski i jagode kamczacka, planuje jeszcze wiosna acerole, swidosliwe, actinidie (minikiwi) i roze jadalna.
Macie moze jakies propozycje innych malo popularnych a ciekawych krzewow lub drzew owocowych
milo88 +177
Taka sytuacja, zamówiłem towar o wartości około 2750 euro i zapłaciłem kartą wielowalutową kantoru aliora. Stawka wymiany EUR/PLN wg ich aplikacji wynosił 4,47. Zgadnijcie po jakim kursie zrobili przewalutowanie... 4,80 tylko za to że nie wymieniłem środków na euro zawczasu tylko zrobili to za mnie z automatu, przez co skasowali mnie za sam proces wymiany na 900 zł. Podziękuję bardzo za taki kantor, zwykłe cwaniactwo i naciąganie ludzi.
#aliorkantor #alior #aliorbank #
#aliorkantor #alior #aliorbank #

Ja: A może chcesz kiełki do kanapki?
Młody: Nieee!
Ja: A może jednak?
Młody: Nie, kiełki są bleee!
Ja: Czemu?
Młody: Bo kiełki to taka trawa, a trawę jedzą krowy!
Taki mały, a taki cwany... o.O Aha... no i szach-mat, weganie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) :D
#heheszki #dzieci #bekazwegetarian ;)
Oto niezbity dowód na to, że osoby toczące bekę z wegetarianów argumentują na poziomie dwulatka.
Dziękuję za ten wpis.
Komentarz usunięty przez moderatora
ale przecież mama chciała mu dać te kiełki, a nie zabrać, więc o co chodzi?
Coś do dodania jeszcze?xD
@prezes513: Jest 2016, nie bądź taki do przodu w przydzielaniu ról. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@nocnica: